Ο Κ.Καραμανλής στο Διοικητήριο των Σερρών προήδρευσε σε συσκέψεις με θέμα την πανδημία και τα δημόσια έργα

Καραμανλής επίσκεψη Διοικητήριο
- Διαφήμιση -

Τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή υποδέχθηκε σήμερα, 23 Δεκεμβρίου 2020, στο Διοικητήριο των Σερρών, ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος. Προηγήθηκε συνάντηση του υπουργού στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη με τους εντεταλμένους περιφερειακούς συμβούλους κ.κ. Δημήτρη Καριπίδη και Θανάση Μαλλιαρά, κατά την διάρκεια της οποίας η τομεάρχης Πολιτισμού της ΠΚΜ κυρία Κατερίνα Περιστέρη δώρισε στον Υπουργό το βιβλίο που επιμελήθηκε η ίδια και αναφέρεται στον Τύμβο Καστά της Αμφίπολης.

Ακολούθησε σύσκεψη στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής», στην οποία μετείχαν ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Σ. κ. Χρήστος Μέγκλας, ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Σ. κ. Σωτήρης Κοτζαμπάς και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών κα Κυριακή Μηλίγκα, με θέμα διαπιστώσεις και απόψεις των τοπικών φορέων για τις επιπτώσεις της πανδημίας στην αγορά των Σερρών, καθώς και τις προτάσεις τους για την αντιμετώπιση των δυσμενών συνεπειών της, κυρίως σε τοπικό επίπεδο.
Καραμανλής ΔιοικητήριοΣτην συνέχεια, και μετά την αποχώρηση των Προέδρων, συγκροτήθηκε νέα σύσκεψη, στην οποία μετείχαν οι Προϊστάμενοι της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων, της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Σερρών.

- Διαφήμιση -

Ο Υπουργός ενημερώθηκε από τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας για τα ληφθέντα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, καθώς επίσης για τον απολογισμό και τον προγραμματισμό των δημοσίων έργων της Περιφερειακής Ενότητας και την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα των μεταφορών. Κλείνοντας την συνάντηση ο κ. Καραμανλής ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη και τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, διότι απέδειξαν με την συμπαράστασή τους στην τοπική κοινωνία, κατά το διάστημα της πανδημίας, την ικανότητα και αποτελεσματικότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Β΄ Βαθμού για την άμβλυνση των δυσμενών συνεπειών της πανδημίας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.