Η Κρι Κρι στηρίζει την Κοινωνική Κουζίνα του Δ.Σερρών – Βίντεο

616
Κρι Κρι
- Διαφήμιση -

Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΡΙ ΚΡΙ Παναγιώτης Τσινάβος παραχώρησαν συνέντευξη τύπου σήμερα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΚΡΙ ΚΡΙ, προκειμένου να ανακοινώσουν την ανάπτυξη της συνεργασίας τους, για την Κοινωνική Κουζίνα του Δήμου Σερρών.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Κρι Κρι κ.Παναγιώτης Τσινάβος ανακοίνωσε πως θα διαθέσει μέσω της Κοινωνικής Κουζίνας του Δ.Σερρών, σε 25 οικογένειες του Δ.Σερρών, το γάλα της ημέρας για όλο το 2021, δηλαδή 365 γάλατα Κρι Κρι για κάθε μια από τις 25 οικογένειες.

- Διαφήμιση -

Επιπλέον, ο Δήμαρχος Σερραίων Αλέξανδρος Χρυσάφης, δήλωσε πως η συνεργασία Κρι Κρι και Δ.Σερρών θα διευρυνθεί, ενώ εξήρε την προσφορά της εταιρείας στην τοπική κοινωνία.

Παρούσα στη συνέντευξη τύπου και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας του Δ.Σερρών

Οι δύο άνδρες υπέγραψαν πρωτόκολλο συνεργασίας, στο πλαίσιο της οποίας θα υπάρξουν περαιτέρω δράσεις προς όφελος κοινωνικών δομών και δράσεων του Δ.Σερρών.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.