Πως θα κάνετε τα ψώνια σας στα καταστήματα λιανικής από τις 13/12

εορταστικό κλειστά ανοικτά οδηγίες
- Διαφήμιση -

Το λιανικό εμπόριο θα λειτουργήσει με τους κάτωθι τρόπους από την Κυριακή 13/12/2020:

Α)  με τηλεφωνική επικοινωνία στο κατάστημα, κλείνετε ραντεβού, sms με τον κωδικό 2 για μετακίνηση του πελάτη,  απόδειξη παραγγελίας η οποία θα αποστέλλετε από το κατάστημα με μήνυμα στο κινητό του πελάτη ή  email.
(Το κατάστημα επιβάλλεται να στείλει SMS ή  email με τα στοιχεία της επιχείρησης, ΑΦΜ κτλ και τα στοιχεία του αγοραστή).
Ένα μόνο άτομο παραλαμβάνει, το άτομο που έχει τα στοιχεία στο sms και έως 9 άτομα επιτρέπεται να βρίσκονται έξω από το κατάστημα για παραλαβή.

- Διαφήμιση -

Β) Με  click away:

Το «click away» προβλέπει τρία βήματα
– Γίνεται ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία του προϊόντος.
– Οι καταναλωτές προπληρώνουν το προϊόν.
– Τέλος, με το αποδεικτικό παραγγελίας – πληρωμής παραλαμβάνει το προϊόν από ειδικά διαμορφωμένο, εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

Η υπηρεσία click away θα λειτουργήσει μόνο με την ηλεκτρονική απόδειξη της παραγγελίας ή μέσω τους συστήματος POS έξω από το κατάστημα και με συγκεκριμένη ώρα κατά την οποία μόνο ένα άτομο θα μπορεί να την παραλάβει.
Για να πάει να παραλάβει το προϊόν που έχει αγοράσει κάποιος, θα στείλει μήνυμα 2 στο 13033. Για να μετακινηθεί ο πελάτης θα πρέπει αν έχει ηλεκτρονική απόδειξη πληρωμής ή sms από την επιχείρηση με την ημερομηνία και ώρα παραλαβής.
Θα επιτρέπεται μόνο ένα άτομο να παραλαμβάνει την παραγγελία και ουρές έως 9 άτομα έξω από τα καταστήματα. Επιχείρηση που έχει βάλει μέσα πελάτη παράνομα θα έχει πρόστιμο από 2.000 έως 50.000 ευρώ και αναστολή από 15 έως 90 ημέρες.
Το click away ξεκινά από αυτή την Κυριακή για όσες επιχειρήσεις το επιθυμούν, δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Γ) Με e-shop (για όσα καταστήματα διαθέτουν)

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.