Αίτημα για επαναλειτουργία των κέντρων αισθητικής από τις 14 Δεκεμβρίου

256
Η ΟΕΒΕΣΣ στηρίζει τις αγροτικές κινητοποιήσεις serrespost ΟΕΒΕΣΣ - Απάντηση σε δημοσίευμα και παράκληση serrespost.gr Συνεχίζονται οι εκλογές των Σωματείων της ΟΕΒΕΣΣ serrespost.gr
- Διαφήμιση -

Επιστολή προς τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κο Άδωνι Γεωργιάδη απέστειλε η ΟΕΒΕΣ Ν.Σερρών με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση του οδικού χάρτη της κυβέρνησης, όπου καθορίζεται το πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς από τις 13 Δεκεμβρίου έως 7 Ιανουαρίου, και λαμβάνοντας υπόψη τις διαμαρτυρίες και την επικρατούσα διαμορφούμενη δυσαρέσκεια εκ μέρους του κλάδου των κέντρων αισθητικής.

Η ΟΕΒΕ Σερρών αισθάνεται την ανάγκη και υποχρέωση να διαμαρτυρηθεί αναφέροντας τα εξής:

- Διαφήμιση -

Τα κέντρα αισθητικής και προσωπικής περιποίησης είναι επιχειρήσεις οι οποίες ανέκαθεν τηρούσαν και τηρούν το υγειονομικό πρωτόκολλο λειτουργίας, σεβόμενες τόσο τα ληφθέντα από την κυβέρνηση μέτρα, όσο και τη δημόσια υγεία.

Υπενθυμίζεται δε, πως όπως ακριβώς τα κομμωτήρια, ΚΑΙ τα κέντρα αισθητικής λειτουργούν εν μέσω πανδημίας βάσει των ιδίων πρωτοκόλλων, δηλαδή με συχνούς ελέγχους από τις υγειονομικές υπηρεσίες και με καθορισμένα ραντεβού, όπου δεν δύναται να παρατηρηθεί συνωστισμός και ανυπακοή στα μέτρα.

Βάσει των ανωτέρω, ζητούμε, υπερασπιζόμενοι το δίκαιο αίτημα του κλάδου των κέντρων αισθητικής, την επανεξέταση της σταδιακής επανεκκίνησης των οικονομικών δραστηριοτήτων και την προσθήκη του ΚΑΔ των κέντρων αισθητικής στις επιλεγμένες επιχειρήσεις που θα επαναλειτουργήσουν από τις 14 Δεκεμβρίου, αποφορτίζοντας και την κινητικότητα, αλλά παρέχοντας παράλληλα στήριξη σε έναν κλάδο που, όπως οι περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, έχει δεχτεί ισχυρό οικονομικό πλήγμα.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.