Χριστουγεννιάτικό Παραμύθι – “Το κόκκινο κυκλάμινο” της Ελένης Σίμπα

Σίμπα
- Διαφήμιση -

Tο Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι ”ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΥΚΛΑΜΙΝΟ” της Ελένης Σίμπα, αποτελεί την κορωνίδα των 10 Χριστουγεννιάτικων της Παραμυθιών, που βρίσκονται μέσα στα υπόλοιπα 100 και διατίθεται από τις 6 Δεκεμβρίου ΔΩΡΕΑΝ μόνο σε ηλεκτρονική μορφή.

Η ΙΟΥΛΙΤΤΑ, το χαρισματικό κυκλάμινο, χαρίζει απλόχερα την αγάπη της κι έρχεται να ταράξει τα ήσυχα νερά της χιονισμένης βουνοπλαγιάς. Αυτό το ασύγκριτης ομορφιάς λουλούδι του Χειμώνα, με τις ιδιαίτερες δεξιότητες και μαζί με τον Ίωνα το βασιλομανίταρο, τον Ρένο το έλατο και τον Δωρόθεο το μικρό δεντράκι ”γκι”, θα σας χαρίσουν μαγικές στιγμές.

- Διαφήμιση -

Οι μικροί και μεγάλοι αναγνώστες, λάτρεις των Παραμυθιών, θα μπορούν να το διαβάζουν ΔΩΡΕΑΝ στην σελίδα της συγγραφέως, καθώς και στις σελίδες των Δημοτικών Βιβλιοθηκών της Ελλάδας, τα Μορφωτικά Ιδρύματα καθώς και μεταφρασμένο στην Αγγλική γλώσσα σε βιβλιοθήκες Μητροπόλεων του κόσμου, όπως της Νέας Υόρκης στην Αμερική, του Λονδίνου στην Αγγλία και της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου, όπου τιμητικά υπάρχουν και τα υπόλοιπα 7 βιβλία της!

Το Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι ”ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΥΚΛΑΜΙΝΟ”, δεν πωλείται στα βιβλιοπωλεία!

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.