Αρ.Παπαφωτίου: “Οι ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΑΚΡΟΒΑΣΙΕΣ του ΔΗΜΑΡΧΟΥ πρέπει να εξηγηθούν”

184
ΚΕΔΗΣ
- Διαφήμιση -

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η επικεφαλής της Δύναμης Σερραίων Αριάδνη Παπαφωτίου με θέμα: “Οι ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΑΚΡΟΒΑΣΙΕΣ του ΔΗΜΑΡΧΟΥ πρέπει να εξηγηθούν“.

Το Δελτίο Τύπου της Αριάδνης Παπαφωτίου:

- Διαφήμιση -

1) Η ΚΕΔΗΣ κρατάει τα 135.000 ευρώ από την ματαίωση της “Πολιτείας των Ευχών 2020” στα Ταμεία της. Την Δωρεά ΜΕΘ στο Νοσοκομείο θα την ΠΛΗΡΩΣΕΙ για λογαριασμό της ο ΔΗΜΟΣ από τα φετινά του Αποθεματικά και η ΚΕΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ την επιχορήγηση του νέου έτους!

2)Ποιόν σκοπό εξυπηρετεί αυτή η λογιστική μετάθεση δαπάνης που θα ΣΤΕΡΗΣΕΙ από την ΚΕΔΗΣ την επιχορήγηση του 2021?

3) Και αφού λοιπόν του χρόνου η ΚΕΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ λεφτά για την “Πολιτεία”, ΓΙΑΤΙ η Πρόεδρος (με προσωπικές της Αποφάσεις στις 3/11/2020) ΔΕΝ αποταμιεύει την φετινή επιχορήγηση, παρά ΑΔΕΙΑΖΕΙ τους κωδικούς της ματαιωθείσας “Πολιτείας” με απροσδιόριστες αγορές, χιλιάδων ευρώ?

4) και τέλος, αφού φέτος κανείς δεν θα βγεί από το σπίτι του, και «Ο στολισμός του Δήμου θα γίνει με τα περσινά λαμπάκια» (που καλοπληρώθηκαν και περισσεύουν),
ΤΙ ακριβώς εξυπηρετεί η ΝΕΑ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥ ύψους 16.500 ευρώ που ΘΑ περάσουν ΑΥΡΙΟ Τρίτη 8/11 από την Οικονομική Επιτροπή?

Μήπως να ασχοληθεί με το θέμα και καμιά υπερκείμενη Ελεγκτική Αρχή?

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.