Ταχυδρομικά οι έπαινοι των επιτυχόντων παιδιών μελών του ΕΒΕΣ στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Παράταση ενός χρόνου για τη διεξαγωγή εκλογών serrespost Πρόκειται για μια σημαντική διεθνή έκθεση όπου ελληνικοί και ξένοι τουριστικοί προορισμοί, τα νησιά της Ελλάδας, ο Θεματικός Τουρισμός,
- Διαφήμιση -

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Επιμελητήριο Σερρών ανακοινώνει πως η καθιερωμένη τελετή βράβευσης των επιτυχόντων παιδιών μελών του ΕΒΕΣ στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση φέτος λόγω των συνθηκών δεν θα πραγματοποιηθεί.

Το Δελτίο Τύπου του Επιμελητηρίου Σερρών:

- Διαφήμιση -

Η Τελετή Βράβευσης των επιτυχόντων παιδιών των μελών του Επιμελητηρίου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποτελεί μία τελετή – θεσμό που είθισται να εγκαινιάζει τις εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου για κάθε νέα χρονιά.

Δυστυχώς, λόγω των μέτρων περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοϊού καθώς και του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου του Νομού Σερρών, δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση Τελετής Βράβευσης κατά τις αρχές του έτους 2021.

Καλούμε τα μέλη μας όπως δηλώσουν τα στοιχεία των παιδιών τους που πέτυχαν την είσοδο τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κατά το έτος 2019-2020, προκειμένου να τους αποσταλούν ταχυδρομικά οι τιμητικοί Έπαινοι «ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ».
Παροτρύνουμε τους νέους φοιτητές να είναι κοντά στο Επιμελητήριο, να παρακολουθούν τις δράσεις και τις ενέργειές του και να επιδιώκουν να μαθαίνουν συνεχώς τα νέα των επιχειρήσεων του τόπου μας και όλα τα θέματα που σχετίζονται με την οικονομία του. Διότι έτσι, είτε συνεχίζοντας και αναπτύσσοντας τις επιχειρήσεις των γονιών τους, είτε από άλλη επαγγελματική θέση σύμφωνα με τις σπουδές τους, θα μπορέσουν να παραμείνουν στο τόπο μας και να συμβάλλουν ως νέοι επιστήμονες στην πρόοδο και ανάπτυξη χαράσσοντας ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας.

Παρακαλούμε όπως μας δηλώσετε έως την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020:
Στοιχεία επιτυχόντος (Ονοματεπώνυμο | Όνομα Πατρός | Τμήμα – Σχολή)
Στοιχεία επιχείρησης – μέλους Επιμελητηρίου (Επωνυμία | ΑΦΜ | Τηλέφωνο Επικοινωνίας)
Ταχυδρομική Διεύθυνση Αποστολής Επαίνου
Δηλώσεις Συμμετοχής: Τ: 23210 99744 – 23 | F: 23210 99740 | E: eves@eves.gr

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.