Δεν φτάνει να «διαβάζεις» τους πελάτες, διάβασε και βιβλία: 5 που θα σας εμπνεύσουν

81
Προτάσεις 5 βιβλία Βιβλία Επχιιερηματίες
- Διαφήμιση -

Ο Έλληνας επιχειρηματίας του 2020 βρέθηκε να έχει κάτι στα χέρια του που σχεδόν ποτέ δεν είχε: χρόνο. Φυσικά, όλοι, και πρώτος εγώ, θα ευχόμασταν αυτός ο χρόνος να μην είχε ποτέ κερδηθεί μέσα από τα lockdown και τις τοπικές καραντίνες. Ωστόσο, αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Με ποιον τρόπο; Ας πούμε, διαβάζοντας! Σήμερα, θα σας συστήσω 5 βιβλία, που το καθένα με τον δικό του τρόπο, μπορεί να σας εμπνεύσει και να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει και να βάλετε τον πήχη ακόμη ψηλότερα. Πάμε να τα δούμε.

Γιουβάλ Νώε Χαράρι – Η ιστορία της Ανθρωπότητας
Δεν ήταν τυχαία νούμερο 1 στα best sellers των New York Times. Δεν έχει τυχαία σχεδόν 30.000 (!) κριτικές στο Amazon. Ο Χαράρι γράφει συναρπαστικά και περιγράφει την πορεία του Homo Sapiens τα τελευταία 70.000 χρόνια από ένα από τα πολλά είδη ανθρωποειδών της εποχής (Homo Erectus, Homo Neanderthalis) στον νικητή του σήμερα. Πώς συνέβη αυτό; Μέσα από τις ανθρώπινες σχέσεις και την ιδιαιτερότητά τους, λέει ο καθηγητής Χαράρι.

- Διαφήμιση -

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.