Με ποιο τρόπο θα στηρίξει ο Δ.Σερρών τους Πολιτιστικούς Συλλόγους

280
Βαλτερού Στήριξη Πολιτιστικοί Σύλλογοι
- Διαφήμιση -

Ο τομέας του Πολιτισμού ο οποίος έχει πληγεί σημαντικά όλους αυτούς τους μήνες (από το Μάρτιο μέχρι σήμερα) ίσως είναι και ο πιο αδικημένος…
Σημαντικοί φορείς του πολιτισμού και της παράδοσης, οι οποίοι «μπήκαν στο γύψο» είναι αναμφισβήτητα οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι σε όλη την επικράτεια.

Στην πόλη των Σερρών λειτουργούν πολλοί και αξιόλογοι Σύλλογοι, οι οποίοι μεταξύ άλλων πλαισιώνουν κάποιες από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις του Δήμου Σερρών.

- Διαφήμιση -

Σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 16 Σεπτεμβρίου τόσο η επικεφαλής της Δύναμης Σερραίων Αριάδνη Παπαφωτίου, όσο και ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης Παύλος Καρυπίδης έθεσαν θέμα ενίσχυσης των Συλλόγων (Δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ)

Την ίδια μέρα ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Τερζής κοινοποιεί δελτίο τύπου με θέμα “Στήριξη των Πολιτιστικών Συλλόγων” (Δείτε εδω)

Η Δημοτική Αρχή στις 23 Σεπτεμβρίου σε συνέντευξη τύπου την οποία παραχώρησαν ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης και η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Χρυσάνθη Παλάζη ανακοίνωσαν τη δρομολόγηση δημιουργίας ενός ψηφιακού πολιτιστικού χάρτη των Σερρών (Δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ)

Στα 33 μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες ο Δήμος Σερρών αναφέρεται εκ νέου στο πρόγραμμα στήριξης Πολιτιστικών Συλλόγων με ένα πλέγμα παρουσίασης δράσεων των Πολιτιστικών Συλλόγων και δημιουργία ενός ψηφιακού πολιτιστικού χάρτη.
(Δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ)

Μέχρι σήμερα, λόγω των έκτακτων συνθηκών, δεν κατέστη δυνατό να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Όπως εξηγεί στο serrespost.gr η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Χρυσάνθη Παλάζη, όλες οι ενέργειες έχουν δρομολογηθεί έγκαιρα και οι Σύλλογοι θα λάβουν από το πρόγραμμα ανταποδοτικά οφέλη.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.