Καινοτομία και βιώσιμη ανάπτυξη στο επίκεντρο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας

83
Digital Marketing
- Διαφήμιση -

Το πρόγραμμα Ignite Ideas υποστηρίζει νέους επιχειρηματίες παρέχοντας τους τα εφόδια που χρειάζονται για να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε βιώσιμες επιχειρήσεις

Sponsored Content
Υπάρχουν σημαντικές επιχειρηματικές και ερευνητικές ομάδες με σπουδαίες ιδέες που αφορούν το περιβάλλον ή την ενέργεια. Ή σχετικές με την κλιματική αλλαγή, τη βιωσιμότητα και πολλά ακόμη. Καινοτόμες προτάσεις που αναζητούν τρόπο να γίνουν πραγματικότητα. Αναγνωρίζοντας τον ρόλο τους στη νέα ελληνική επιχειρηματικότητα, η Nestlé Ελλάς με την πρωτοβουλία Ignite Ideas εντοπίζει τις ιδέες που έχουν δυνατότητα ανάπτυξης και τις στηρίζει ουσιαστικά. Πρόκειται στη βάση της για μία διαδικασία επιτάχυνσης πρωτοπόρων ιδεών, μια πρωτοβουλία με στόχο την εξεύρεση και ανάδειξη νέων επιχειρηματικών μοντέλων και καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με τη δραστηριότητά της.

- Διαφήμιση -

Το πρόγραμμα Ignite Ideas που ξεκίνησε το 2018 και υλοποιείται με την υποστήριξη του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, περιλαμβάνει 3 φάσεις μέσα από τις οποίες οι ομάδες αξιολογούνται και καλούνται να επιβεβαιώσουν το Proof of Concept τους δοκιμάζοντας το σε πραγματικό περιβάλλον και στη συνέχεια να παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα στην επιστημονική επιτροπή του προγράμματος. Στην πορεία τους αυτή, έχουν δίπλα τους τους ανθρώπους της εταιρείας για να τους προσφέρουν την πολύτιμη γνώση και εμπειρία που διαθέτει ο καθένας στον τομέα του και με βάση τις ανάγκες που έχει κάθε ομάδα.
Γίνονται δηλαδή μέντορες, εκπαιδευτές και σύμβουλοι, παρέχοντας επιχειρηματική καθοδήγηση στις συμμετέχουσες ομάδες προκειμένου να τις βοηθήσουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.