Μουσείο Γουναρόπουλου: Μια πρωτότυπη διαδικτυακή ξενάγηση για παιδιά

Μουσείο
- Διαφήμιση -

Μέσα από μια σύγχρονη παράσταση animation

Ψηφιακά καλωσορίζει το κοινό του το φετινό, δύσκολο Φθινώπορο, το Μουσείο Γουναρόπουλου έχοντας ετοιμάσει μια ιδιαίτερη παράσταση για τους μικρούς του φίλους. Πρόκειται ένα «χειροποίητο» animation, με τίτλο «Το Ψάρι του Gounaro», με την υπογραφή της θεατρικής ομάδας των Fly Theatre, που ξεναγεί τα παιδιά στον ονειρικό κόσμο του ζωγράφου Γιώργου Γουναρόπουλου.

- Διαφήμιση -

Επί της ουσίας, η παράσταση αυτή αποτελεί μια νέα προσέγγιση της συλλογής του μουσείου η οποία συνδυάζει τα; εικαστικά με την τέχνη του θεάτρου και του animation και την εκπαίδευση.

Το animation προβάλλεται αποκλειστικά μέσω του ιστοτόπου του Μουσείου, στο πεδίο των εκπαιδευτικών δράσεων, ενώ προσφέρεται και σε αγγλική και γαλλική μεταγλώττιση.

Παράλληλα, το video της ξενάγησης στο Μουσείο, με τίτλο «Ο Γουναρόπουλος… έμενε σπίτι», προσφέρεται πλέον και με υπότιτλους στην ελληνική, αγγλική και γαλλική γλώσσα, τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε από το μενού των ρυθμίσεων εδώ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.