Τι είναι το Newsletter και ποια η Kατασκευή Newsletter

141
Newsletter
- Διαφήμιση -

Γράφει ο Ανδρέας Ουστάς 

- Διαφήμιση -

Website Administrator
Digital Marketing Manager – SEO Specialist

Έχετε e-shop ή blog και δεν έχετε στείλει ακόμη newsletters (ενημερωτικά δελτία) για την προώθηση της επιχείρησής σας; Τότε δεν θα γνωρίζετε ακριβώς τι είναι ένα newsletter και τι κάνει. Εν συντομία, εξακολουθεί να είναι ένα από τα κύρια εργαλεία του Email Marketing και παράγουν καλύτερα αποτελέσματα σε πολύ μειωμένη τιμή όταν χρησιμοποιούνται σωστά.

Φανταστείτε έναν τρόπο να έρθετε σε επαφή με τους αναγνώστες σας χωρίς να τους ενοχλείτε συνεχώς με μη ενδιαφέροντα θέματα. Η αποστολή newsletters, που σχετίζεται με μια στρατηγική email marketing, είναι ακριβώς αυτό. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μιλήσουμε για τη σημασία της, τον τρόπο χρήσης και ποιος μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Τι είναι το newsletter (ενημερωτικό δελτίο);
Το newsletter είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για την τακτική επικοινωνία με τους συνδρομητές σας, παρέχοντας τις πληροφορίες που θέλετε στα email σας, αυτά τα μηνύματα μπορεί να περιέχουν απλό κείμενο ή μια δομή που αποτελείται από εικόνες και μορφοποιημένο κείμενο.
Στην πράξη, λαμβάνουμε καθημερινά πολλά ενημερωτικά δελτία και είναι, κατά κάποιο τρόπο, ένας τρόπος να διατηρούμε τακτική επαφή με τα brands που ακολουθούμε.

Ποιος είναι ο σκοπός ενός newsletter;
Τα newsletters χρησιμοποιούνται συχνά από άτομα που websites, blogs, ή e-shop για να διαφημίσουν ένα προϊόν, περιεχόμενο, άρθρο, να επικοινωνήσουν ένα συμβάν ή να συμμετάσχουν σε καμπάνιες remarketing, χωρίς να ξεχνάμε την τυπική επικοινωνία συναλλαγών (επιβεβαίωση παραγγελίας , αποστολή, κ.λπ.).

Το newsletter έχει τον ακόλουθο σκοπό:

  • Διατηρήστε μια τακτική επαφή
  • Ότι ο ιστότοπός σας ή το ιστολόγιό σας δεν ξεχνά
  • Αυξήστε τους επισκέπτες, ενθαρρύνετε τους επισκέπτες να επισκεφθούν
  • Στείλτε διαφορετικούς τύπους περιεχομένου σε σχετικό
  • Δημιουργήστε επισκέψεις
  • Προσέλκυση κυκλοφορίας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.