Σχέδια Βελτίωσης: Πληρωμές μέσα στον Νοέμβριο, περισσότερες χρηματοδοτικές λύσεις για τους παραγωγούς

136
χωραφια
- Διαφήμιση -

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες στην πλατφόρμα του ΠΣΚΕ, με στόχο οι πρώτες πληρωμές να πραγματοποιηθούν έως το τέλος του μήνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «ΥΧ», το τεχνικό υπόβαθρο που απαιτείται ώστε να τρέξουν οι πληρωμές είναι έτοιμο, καθώς μέσω της ίδιας διαδικασίας πραγματοποιούνται και οι εκταμιεύσεις των προκαταβολών. Σύμφωνα με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, ήδη οι επιτροπές των ΔΑΟΚ έχουν ελέγξει τις πρώτες παρτίδες πληρωμών και έχουν δώσει έγκριση μέσω του ΠΣΚΕ να προχωρήσει η διαδικασία.

Από 26/11 ενεργοποιούνται τα εγγυημένα δάνεια του ΕΤαΕ
Περισσότερες λύσεις ανάλογα με τις χρηματοδοτικές ανάγκες και τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε παραγωγού σηματοδοτεί η ενεργοποίηση του χρηματοδοτικού εργαλείου του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων (ΕταΕ) για χορήγηση από τις τράπεζες επενδυτικού δανείου, με δυνατότητα λήψης και κεφαλαίου κίνησης.

- Διαφήμιση -

Όπως επιβεβαίωσε στην «ΥΧ» ο διευθύνων σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας, Παναγιώτης Τουρναβίτης, «η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι στις 26 Νοεμβρίου θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα μέσω Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) να δηλώνει ο δικαιούχος το αίτημα δανεισμού του με μειωμένες εξασφαλίσεις και ευνοϊκότερους όρους χρηματοδότησης.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.