Μ.Τζελέπης: Σέρρες SOS- Χρειάζεται ΤΩΡΑ ένα ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης

300
Τζελέπη Ανακοίνωση
- Διαφήμιση -

Του τέως Βουλευτή Ν.Σερρών Μιχάλη Τζελέπη:

ΣΕΡΡΕΣ S.O.S
Στην παρούσα -αδιανόητη-χρονική συγκυρία με συνανθρώπους μας να πεθαίνουν κάθε μέρα, να παλεύουν για τη ζωή τους στις εντατικές, τα κρούσματα καθημερινά να αυξάνονται, το υγειονομικό προσωπικό να δίνει αγώνα με αυταπάρνηση υπερβαίνοντας τα όριά του, είναι ώρα για Συλλογικό Αγώνα.

- Διαφήμιση -

Ναι, η ατομική ευθύνη, είναι μια παράμετρος στη υλοποίηση των μέτρων, αλλά χρειάζεται τώρα ένα ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης αντιμετώπισης της πανδημία στην Π.Ε Σερρών στη Πόλη και τα 160 χωριά.

Τώρα Περιφέρεια και Δήμοι να πάρουν από κοινού πρωτοβουλίες σε συνεργασία με ΕΟΔΥ, υγειονομικούς φορείς, Αστυνομική Διεύθυνση, Επιστημονικούς και Επαγγελματικούς συλλόγους, δημιουργώντας παράλληλα και μηχανισμό συντονισμού και ελέγχου των αποφάσεων. Μόνον έτσι θα δημιουργηθεί ενιαίο Κοινωνικό Μέτωπο που θα λειτουργήσει ως ασπίδα για την υγεία των συνανθρώπων μας διαφυλάσσοντας και την κοινωνική συνοχή.
Γιατί αλλιώς η φωτιά δεν θα σβήσει μόνη της.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.