Μετατέθηκε για τις 26 Νοεμβρίου το άνοιγμα της πλατφόρμας για αιτήσεις αγροτικών εγγυήσεων στο 80%

165
δόσεις αγροτικό ακατάσχετο πληρωμή ενισχύσεις
- Διαφήμιση -

Για την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου μετατέθηκε το άνοιγμα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας αιτήσεων για αγρότες που μπορούν να ζητήσουν επενδυτικό δάνειο και κεφάλαιο κίνησης εγγυημένο κατά 80% από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβαν οι Τράπεζες από τους αρμόδιους φορείς. Σημειώνεται ότι το σύστημα ήταν προγραμματισμένο να ανοίξει στις 17 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα οι αιτήσεις θα γίνονται μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (https://www.ependyseis.gr/) όπου ο ενδιαφερόμενος θα συμπληρώνει τα στοιχεία της επένδυσής του (είδος δανείου, ποσό, συμπληρωματικό κεφάλαιο κίνησης), τον ΚΑΔ της επένδυσης, το ΑΦΜ, το οικονομικό μέγεθος της εκμετάλλευσης, την έκταση και τον τεχνοοικονομικό προσανατολισμό.

Επιπλέον θα γνωστοποιεί αν συμμετέχει σε Σχέδιο Βελτίωσης ή πρόγραμμα Μεταποίησης. Έπειτα, διαλέγει την Τράπεζα που θέλει να συνεργαστεί και λαμβάνει τη σχετική βεβαίωση.

- Διαφήμιση -

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.