Διανομές μασκών στις Λαϊκές των νομών Σερρών και Ημαθίας

Λαϊκές
- Διαφήμιση -

Στους νομούς Σερρών και Ημαθίας βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας – Θεσσαλίας – Θράκης Άγγελος Δερετζής. Σκοπός της επίσκεψης του να διανείμει ιατρικές μάσκες στους πωλητές των λαϊκών αγορών.

Στο νομό Σερρών τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος του σωματείου μικροπωλητών Σερρών Στέλιος Τζέκος, η δημοτική σύμβουλος του δήμου Σερρών Θένια  Χαραλαμπίδου και ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου «Εμμανουήλ Παππά» Ρένος Παρίσης.

- Διαφήμιση -

Να σημειωθεί, ότι μετά από σχετική συνεννόηση με τον δήμαρχο Βισαλτίας Αθανάσιο Μασλαρινό δόθηκαν μάσκες προκειμένου να μοιραστούν στους πωλητές της λαϊκής αγοράς στη Νιγρίτα το ερχόμενο Σάββατο.

Στο νομό Ημαθίας τον κ. Δερετζή υποδέχτηκε ο ταμίας του σωματείου πωλητών λαϊκών αγορών Ημαθίας Δημήτρης Γκέκας.

Τόσο ο κ. Τζέκος, όσο και ο κ. Γκέκας, ευχαρίστησαν τον πρόεδρο της ομοσπονδίας για την προσφορά του. Τόνισαν, πως στις δύσκολες στιγμές, που περνάει ο κλάδος και στην περιφέρεια είναι σημαντικό να υπάρχει η οποιαδήποτε βοήθεια.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.