Θ. Παπάς: Σκοπός μου να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στο έργο του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

83
Θεοφάνης Παπάς Πρόεδρος ΟΠΕΚΕΠΕ
- Διαφήμιση -

Νέος Πρόεδρος του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) αναλαμβάνει ο κ. Θεοφάνης Παπάς. Ο κ. Παπάς κατά την ανάληψη των καθηκόντων στις 11/11/2020, δήλωσε: «Η τιμή είναι μεγάλη και σημαντική. Το ίδιο και η ευθύνη…Η κυβερνητική επιλογή να μου ανατεθεί η Προεδρία του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., του νευραλγικού αυτού Οργανισμού διαχείρισης των διατιθέμενων Ευρωπαϊκών κονδυλίων για την ενίσχυση του αγροτικού κόσμου της χώρας, με συγκινεί και με δυναμώνει.

Ευχαριστώ την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την εμπιστοσύνη, καθώς και τον απερχόμενο Πρόεδρο, Δρ. Γρηγόριο Βάρρα, για την ενημέρωση και την άριστη σχέση που αναπτύξαμε, στον οποίο εύχομαι καλή πορεία. Η διοίκηση έχει συνέχεια…! Το ίδιο και η συλλογική προσπάθεια εξυγίανσης του αγροτικού χώρου.

- Διαφήμιση -

Προερχόμενος από το χώρο αυτό, γέννημα θρέμμα αγροτικής οικογένειας, δραστηριοποιούμενος επαγγελματικά στον αγροδιατροφικό τομέα και έχοντας διατελέσει Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Κεντρικής Μακεδονίας, στη μεγαλύτερη σε έκταση Περιφέρεια της Ελλάδας, γνωρίζω από πρώτο χέρι προβλήματα, ανάγκες και αγωνίες.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.