Δ. Σιντικής: Ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

227
Ηλεκτρονικός διαγωνισμός
- Διαφήμιση -

Η ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Οικονομικών και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σιντικής Ιωάννη Τορουνίδη:

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σιντικής προς τους πολίτες ανακοινώνεται ότι: Όσον αφορά την ενημέρωση σχετικά με το εμβόλιο, όπως αυτή προβλήθηκε από τα ΜΜΕ, οφείλει να ενημερώνει τους δημότες του για τις καλές ειδήσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν και με την ψυχολογία μας. Για την περίοδο κατά την οποία στο Δήμο Σιντικής υπήρξε το θέμα με τον Δυτικό Νείλο, ενημερώνουμε ότι ο Δήμος προέβη σε ψεκασμούς καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού στα σημεία που έπρεπε να γίνουν και εγκαίρως. Επίσης από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μοιράστηκαν ενημερωτικά έντυπα με οδηγίες προς τους δημότες για την προστασία τους σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα και τις λαϊκές αγορές.

- Διαφήμιση -

Σχετικά με τον Covid-19, τα λαμβανόμενα μέτρα είναι αυτά της πολιτείας, τα οποία οφείλουμε να τηρούμε. Από την πλευρά του ο Δήμος και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προχώρησαν και συνεχίζουν τις απολυμάνσεις, διένεμαν μάσκες στα σχολεία και για την καλύτερη ασφάλεια των δημοτών έγιναν rapid tests στο προσωπικό του Δήμου και στους δημόσιους λειτουργούς, οι οποίοι έρχονται σε επαφή με τους πολίτες. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με πρωτοβουλία της μαζί με τη Δ.Ε.Υ.Α.ΣΙ. έχει τυπώσει και διανέμει φυλλάδια για την πρόληψη από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του χειμώνα.

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι πολίτες που τα λαμβάνουν να μη τα πετάνε. Στόχος μας είναι να καλύψουμε όλο το δήμο. Τέλος, θέλουμε να επισημάνουμε ότι η υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας δε προσφέρεται για μικροπολιτική γιατί το έργο της έχει να κάνει με τη ζωή και την προστασία του πολίτη και οφείλουμε να το σεβαστούμε. Αντιθέτως, η Γ.Γ.Π.Π. του Δήμου Σιντικής είναι στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου για ενημέρωση. Σας θέλουμε δίπλα και όχι απέναντι σ’ αυτή την προσπάθεια.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.