Γ. Γκιόκας: Ατομικές προπονήσεις μεν αλλά επίπονη διαδικασία για τους παίκτες

93
Πανσερραικος
- Διαφήμιση -

Η ανακοίνωση της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του Πανσερραϊκού:

Οι παίκτες της ομάδας μας, έχουν καταπονηθεί σωματικά και ψυχολογικά αρκετούς μήνες, αφού από τον περασμένο Μάρτιο, δεν έχουν αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα. Τον Ιούλιο, ξεκίνησε η προετοιμασία (!) για ένα πρωτάθλημα, δίχως σέντρα -ακόμη- και η παρατεταμένη εκγύμναση, χωρίς εβδομαδιαίο ρυθμό αγώνων, επιβαρύνει κι άλλο την κατάσταση τους. Ο βοηθός προπονητή και γυμναστής του Πανσερραϊκού κ.Γιάννης Γκιόκας εξηγεί, πως πορεύονται οι παίκτες μας, με τα περιοριστικά μέτρα, λόγω της πανδημίας, με την ομάδα να τηρεί πιστά, τις οδηγίες και το υγειονομικό πρωτόκολλο, που ισχυει στις ποδοσφαιρικές ομάδες.

- Διαφήμιση -

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού, από το τοπικό μέχρι το ολικό lockdown κι έπειτα, προπονούνται ατομικά με ασκήσεις βελτίωσης και αερόβιας κατάστασης, ενώ έχουν την δυνατότητα ανά τριάδες να πατάνε χορτάρι. Η μπάλα δυστυχώς απαγορεύεται και αυτό είναι σημαντικό ζήτημα, αφού το βασικό αντικείμενο των ποδοσφαιριστών, είναι οι προπονήσεις με μπάλα. Σε συνεννόηση με τον προπονητή κ.Στοΐλα και το προπονητικό επιτελείο, έχουμε την δυνατότητα μέσω της τεχνολογίας και την χρήση προηγμένων εφαρμογών, που διαθέτει ο Πανσερραϊκός, να εποπτεύουν τους παίκτες από απόσταση χωρίς την παρουσία προπονητών.

Η όλη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, είναι πολύ δύσκολη για όλο το αγωνιστικό τμήμα, αφού οι παίκτες της ομάδας μας, μόλις συνήλθαν από την πρώτη αποχή το καλοκαίρι, τα κορμιά τους καταπονήθηκαν από την παρατεταμένη προετοιμασία και τώρα περνάμε σε δεύτερη αδρανή διαδικασία, ομαδικών προπονήσεων, γεγονός πρωτόγνωρο σε όλους. Στόχος μας είναι, μόλις επιτραπούν και πάλι οι κανονικές ομαδικές προπονήσεις, η ομάδα να βρεθεί γρήγορα στην κατάσταση, που ήταν στα μέσα Οκτώβρη.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.