Δήμος Ν. Ζίχνης: Σύγκληση Οικονομικής Επιτροπής

- Διαφήμιση -

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νέας Ζίχνης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 13:00 στο Δημοτικό Κατάστημα Ν.Ζίχνης, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

Θέμα 1ο: Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 154.855,50 € από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους ΙΑ κατανομή.

- Διαφήμιση -

Θέμα 2ο: Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με δίμηνη διάρκεια σύμβασης ανταποδοτικού χαρακτήρα ειδικότητας ΥΕ συνοδός απορριμματοφόρου.

Θέμα 3ο: Έγκριση πρακτικών του διαγωνισμού για τη προμήθεια απορριμματοφόρου από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ και επιλογή προσωρινού αναδόχου.

Θέμα 4ο: Έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου για τον συνοπτικό διαγωνισμό για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών υλοποίησης των παραδοτέων 2.1.2, 2.1.3, 2.1.4 και 6.1.1 στο πλαίσιο του έργου «Modernization, promotion and exploitation of caves» με το ακρωνύμιο «Μy caves», και κατόπιν της υπ’αριθμ. 7037/20-10-2020 πρόσκλησης κατάθεσης δικαιολογητικών.

Θέμα 5ο: Έγκριση τροποποίησης του προϋπολογισμού του νομικού προσώπου με την επωνυμία ΚΠΑΚΑΑ.

Θέμα 6ο: Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής για το έργο με τίτλο «Ασφαλτόστρωση δρόμων», αναδόχου Τσιαμπακάρη Δημητρίου.

Θέμα 7ο: Συγκρότηση της επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους για το έργο με τίτλο «Ασφαλτόστρωση», αναδόχου Γκότση Νικολάου.

Θέμα 8ο: Έγκριση πρακτικών για την εκμίσθωση των κοινοχρήστων αγροτεμαχίων και επιλογή πλειοδοτών

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.