Νοσοκομείο: Ανακοίνωση ωραρίου ενημέρωσης για τους νοσούντες

341
Γενικού Νοσοκομείου Σερρών Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών ευχαριστήρια επιστολή Στην τελική θέσεις ιατρών δωρεά αναισθησιολόγοι του Δ.Σερρών ευθεία Καταγγελίες Νοσοκομείο Γενικού Νοσοκομείου Φυσιολατρικός Σύλλογος Σερρών Γεράσιμος Λάγιος Αραμπατζή Νοσοκομείο Σερρών νοσοκομείο Σερρών ωραρίου ενημέρωσης Διοικητής Νοσοκομείου Σερρών
- Διαφήμιση -

Το Δελτίο Τύπου του Νοσοκομείου Σερρών:

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών σας ενημερώνει ότι λόγω της πανδημίας του covid-19, και των πολλών περιστατικών νοσηλείας, θα γίνεται καθημερινώς ιατρική ενημέρωση για τους νοσούντες ασθενείς, εκτός Σαββατοκύριακων και εορτών στο τηλέφωνο 2321094529 και από ώρες 13:00 έως 15:00 μ.μ. , στους συγγενείς πρώτου βαθμού, λόγω προσωπικών δεδομένων.

- Διαφήμιση -

Η ενημέρωση θα γίνεται από τον Διευθυντή Ιατρό ,Υπεύθυνο γιατρό των τμημάτων Covid-19,κ.Θεόφιλο Καλλινικίδη.

Παρακαλούνται οι οικείοι τους να τηρούν το ωράριο ενημέρωσης και να μην δημιουργούν προβλήματα στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό το οποίο με ενσυναίσθηση προσφέρει τις υπηρεσίες του.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.