Πανσερραϊκός Αλπικό σκι: Η αποδοτική προετοιμασία του Μαρμαρέλλη στην Αυστρία

253
Μαρμαρέλλης Αλπικό σκι
- Διαφήμιση -

Η ανακοίνωση του ΜΓΣ Πανσερραϊκού:

Ως γνωστόν, ο αθλητής του συλλόγου, Χρήστος Μαρμαρέλλης, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Αυστρία, προετοιμάζοντας υπό τις καλύτερες συνθήκες τον εαυτό του (πνευματικά και αγωνιστικά) για τους σημαντικούς αγώνες του χειμώνα. Οι εγκαταστάσεις του Hintertuxergletscher όπου προπονείται ο 18χρονος σκιέρ του ΜΓΣ Πανσερραϊκού εκτός από εντυπωσιακές, είναι και οι ιδανικότερες για μια προετοιμασία υψηλού επιπέδου. Ο Χρήστος εμφανίζεται σίγουρος για τη καλή δουλειά που γίνεται στην Αυστρία με τον προπονητή του και τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής ομάδας, μένοντας ευχαριστημένος τόσο από την απόδοση που έχει στις προπονήσεις (έχοντας και το προνόμιο να συνυπάρχει με κορυφαία ονόματα του χώρου), όσο και από τις καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην αυστριακή πόλη.

- Διαφήμιση -

Παράλληλα, ικανοποίηση υπάρχει και από τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του χιονοδρομικού το νέο κύμα της πανδημίας. Τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι αυστηρά και τηρούνται από όλους, ελέγχοντας έτσι τη κατάσταση σε μεγάλο βαθμό ενώ την ίδια ώρα άλλα χιονοδρομικά στην Αυστρία έχουν κλείσει λόγω των αυξημένων κρουσμάτων. Ο Χρήστος Μαρμαρέλλης, μιλάει από την Αυστρία για την εμπειρία που βιώνει στις προπονήσεις:

Μέχρι στιγμής, οι προπονήσεις πηγαίνουν καταπληκτικά, είναι πολύωρες και πολύ αποδοτικές. Οι συνθήκες του χιονοδρομικού μας το επιτρέπουν αυτό αφού σχεδόν καθημερινά έχει ήλιο και όχι ιδιαίτερο κρύο. Το πρόγραμμα στο καμπ είναι πολύ κουραστικό αφού πέρα από την πρωινή προπόνηση υπάρχει και η απογευματινή, η οποία είναι τρέξιμο στα μονοπάτια του βουνού. Στην Αυστρία τα κρούσματα είναι πολλά ωστόσο στο χιονοδρομικό τηρούνται μέτρα ασφαλείας και μάσκες σε όλους τους εσωτερικούς χώρους ενώ άλλα χιονοδρομικά έχουν κλείσει λόγω πολλών κρουσμάτων. Το χιονοδρομικό είναι καθαρά αθλητικό και όχι τόσο τουριστικό. Προπονούμαστε με παγκοσμίου επίπεδου αθλητές από κάθε ήπειρο. Το επίπεδο της εθνικής μας είναι και αυτό ανεβασμένο και υπάρχει κλίμα ομαδικότητας και αλληλοβοήθειας ανάμεσα και στα νέα παιδιά που απαρτίζουν για πρώτη φορά την εθνική ομάδα

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.