Προβολή του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών από την ΕΣΕΕ

226
Εμπορικό Σύλλογο
- Διαφήμιση -

Η ανάρτηση της ΕΣΕΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της, με αναφορά στον Εμπορικό Σύλλογο Ν.Σερρών και στην περιοχή μας γενικότερα:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών συνεργάζεται αρμονικά με τα μέλη του, υλοποιώντας ενέργειες για την προάσπιση των συμφερόντων του εμπορικού κόσμου. Με στόχο τη δημιουργία τοπικών κοινωνιών αλληλοϋποστήριξης και την ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας, ο Σύλλογος στηρίζει την επιχειρηματικότητα της ευρύτερης περιοχής με αποτελεσματικά πλάνα δράσης, που προωθούνται για την αναπτυξιακή πορεία και ευημερία της περιοχής εδώ και δεκαετίες.

- Διαφήμιση -

Οι Σέρρες είναι μια ζωντανή πόλη, που παραμένει αναλλοίωτη στο πέρασμα των χρόνων. Μοναδικά ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία ταξιδεύουν τους επισκέπτες σε μια άλλη εποχή, κατά την οποία η περιοχή γνώρισε μεγάλη πνευματική και οικονομική άνθηση.
Φυσικά τοπία, λουτρά και σπήλαια με βραχογραφίες προσδίδουν μοναδική αξία στην περιοχή. Πηγή ζωής για τους κατοίκους και τους επισκέπτες αποτελεί η κατάφυτη με χειμμάρους και πλατάνια κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων, το πιο πράσινο πάρκο της περιοχής.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.