Μήνυμα του Λ. Αβραμάκη για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

186
άρση πατέντας 200 χρόνια Αβραμάκης επέτειο παραγωγούς τεύτλων Ημέρα Ατόμων Πολυτεχνείου Ορίζων Χρυσή Αυγή
- Διαφήμιση -

Πριν από 80 χρόνια οι Έλληνες ενωμένοι είπαν ΟΧΙ στο ναζισμό και στον φασισμό. Το έπος του 1940 στα ελληνοαλβανικά σύνορα αλλά και στα οχυρά του Ρούπελ λίγους μήνες αργότερα, έστειλαν σε όλο τον κόσμο το μήνυμα της αντίστασης και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Απέναντι σε ένα εχθρό που υπερτερούσε παντού αντιτάχθηκε η αποφασιστικότητα όλων των Ελλήνων και η δίψα για ελευθερία.

Σήμερα που η Ελλάδα βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπη με σημαντικούς εξωτερικούς κινδύνους και επιθετικές ενέργειες σε βάρος της, έχουμε την υποχρέωση να στείλουμε και πάλι το μήνυμα σε όλο τον κόσμο ότι είμαστε ενωμένοι και έτοιμοι να υπερασπιστούμε στο σύνολό τους τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και τα εθνικά μας συμφέροντα.

- Διαφήμιση -

Σήμερα, που κάποιοι αποκαλούν «εθνικισμό» την ανυποχώρητη στάση έναντι οποιουδήποτε επιβουλεύεται μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας, απαντούμε όλοι οι Έλληνες ενωμένοι ότι ο πατριωτισμός, μας επιβάλλει να ασκήσουμε το σύνολο των δικαιωμάτων που αναγνωρίζει στη χώρα μας και σε κάθε χώρα το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας. Ο ελληνικός λαός είναι ενωμένος και έτοιμος να κάνει το καθήκον του τιμώντας τους προγόνους του, εξασφαλίζοντας ότι οι επόμενες γενιές δεν θα παραλάβουν μικρότερη Ελλάδα.

Λευθέρης Αβραμάκης
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.