Α. Παπαφωτίου: Επιβεβλημένη φροντίδα τα covid test στα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

217
Παπαφωτίου ΚΕΔΗΣ
- Διαφήμιση -

Να μεριμνήσει η ΚΕΔΗΣ να γίνουν οργανωμένα Covid-test σε όλα τα φιλοξενούμενα άτομα ΜΕΑ αλλά και στο προσωπικό του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ της ΚΕΔΗΣ και να εξεταστεί ο βέλτιστος τρόπος προστασίας της συγκεκριμένης δομής, προτείνει με επιστολή της η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Δύναμη Σερραίων” και μέλος της ΚΕΔΗΣ, Αριάνδη Παπαφωτίου στην Πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ Χρυσάνθη Παλάζη.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής της κα.Παπαφωτίου:

- Διαφήμιση -

Θέμα: Κορωνοιός και μέτρα στο ΚΔΑΠ – ΜΕΑ

Κυρία Πρόεδρε,
Με τα δεδομένα της πανδημίας και της επιθετικής εξάπλωσης του κορωνοιού στον Δήμο Σερρών αυτό το διάστημα, επιβάλλεται ιδιαίτερη μέριμνα για τα 39 παιδιά ΜΕΑ του ΚΔΑΠ Ομόνοιας. Είναι γνωστό ότι κάποια από αυτά είναι και με υποκείμενα νοσήματα. Η δομή όπου περνούν σημαντικό μέρος της ημέρας τους θα πρέπει να διασφαλίζει την υγεία τους.

Προτείνω:
1) Να μεριμνήσει η ΚΕΔΗΣ ώστε οργανωμένα και δωρεάν, να γίνει Covid-test σε όλα τα φιλοξενούμενα άτομα ΜΕΑ αλλά και στο προσωπικό του ΚΔΑΠ, με ανάλογες συστάσεις και στις οικογένειές τους.
2) Με την συνδρομή του Νομιάτρου να εξεταστεί ο βέλτιστος τρόπος προστασίας της συγκεκριμένης δομής και να ζητηθεί γνωμάτευσή του για την συνέχιση ή την προσωρινή αναστολή λειτουργίας της δομής.

Βάζοντας πάνω από όλα την Υγεία και την Ασφάλεια των συνδημοτών μας και εστιάζοντας στους έχοντες ιδιαίτερες ανάγκες, να κάνουμε το καλύτερο σ τους τομείς ευθύνης της ΚΕΔΗΣ.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.