Κρούσμα covid-19 στην οικογένεια της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Πανσερραϊκού

516
Κρούσμα
- Διαφήμιση -

Η ανακοίνωση του ΜΓΣ Πανσερραϊκού:

Ο σύλλογος ΜΓΣ Πανσερραϊκός ενημερώνει με υπευθυνότητα την αθλητική κοινότητα, ότι στο τμήμα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, βρέθηκε μέλος του προπονητικού επιτελείου, θετικός σε covid-19. Η κατάσταση της υγείας του μέλους μας, είναι καλή και χαρακτηρίζεται ασυμπτωματική περίπτωση, ήδη βρίσκεται σε ιατρική φροντίδα και έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα του ΕΟΔΥ.

- Διαφήμιση -

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου μας, αποφάσισαν την αναστολή λειτουργίας του τμήματος για 7 ημέρες, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο καθώς και την ενεργητική επιτήρηση (έλεγχος κατάστασης υγείας) των υπόλοιπων μελών του προπονητικού επιτελείου και των αθλητριών του ρόστερ, που θα πρέπει να παραμείνουν σε περιορισμό τις επόμενες ημέρες.

Υπάρχει πλήρης ενημέρωση από τον σύλλογο μας, προς τον ΟΠΑΚΠΑ για την άμεση απολύμανση της πισίνας και των λοιπών χώρων του κολυμβητηρίου. Ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός επιστρέφει πιο δυνατός και ασφαλής!

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.