Εξοικονομώ: Στις 30 Νοεμβρίου ξεκινούν οι αιτήσεις – Δείτε τον οδηγό του προγράμματος

113
Εξοικονομώ 30
- Διαφήμιση -

Στις 30 Νοεμβρίου ξεκινά το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» το οποίο προβλέπει επιδότηση που μπορεί να φτάσει το 85% του συνολικού κόστους των εργασιών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος οι αιτήσεις θα ανοίξουν από την Κρήτη και θα ολοκληρωθούν με τις πολυκατοικίες.

Δείτε τον πίνακα με τις ημερομηνίες:
Ημερομηνίες εξοικονομώΤο Υπουργείο Περιβάλλοντος ανήρτησε, μάλιστα, και τα βασικά σημεία του Οδηγού του προγράμματος, ενόψει της έκδοσης της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την προκήρυξη του προγράμματος το αμέσως επόμενο διάστημα.

- Διαφήμιση -

Δείτε ΕΔΩ τον οδηγό του προγράμματος

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «στόχος είναι να δοθεί επαρκής χρόνος όχι μόνο στους ενδιαφερόμενους πολίτες, αλλά και σε όλους τους εμπλεκόμενους, να ετοιμάσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την υποβολή της αίτησής τους σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που προαναφέρθηκε να εξοικειωθούν με τις αλλαγές που επέρχονται σε σχέση με τα προηγούμενα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον». Στο πλαίσιο αυτό, την προσεχή Τρίτη 20 Οκτωβρίου θα αρχίσει να λειτουργεί helpdesk με γραμμές τηλεφωνικής εξυπηρέτησης για την καλύτερη προετοιμασία του κοινού.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.