ΜΓΣ Πανσερραϊκός: Αθλητική ρομποτική ποδοσφαίρου

94
Ρομποτική
- Διαφήμιση -

Η ανακοίνωση του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκού:

Ο Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ  λόγω  COVID-19 θα πραγματοποιήσει τo Tournament Rοbotic Football M.G.S.P στους μικρούς ποδοσφαιριστές στο πλαίσιο του 7ου  Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου 2020 στις εγκαταστάσεις του τμήματος Rοbotic Football M.G.S PANSERRAIKOS.

- Διαφήμιση -

Στις 19 Οκτωβρίου, πραγματοποιείται εργαστήρι “ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ” στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, από τις 12 το πρωί. Η Rοbotic Football M.G.S PANSERRAIKOS τμήμα του «RS Robot Sports» προτείνει αυτό το εργαστήρι στο οποίο λαμβάνουν μέρος Σερραίοι αθλητές και νέοι πρόσφυγες Yezidi. Και οι δύο θα συνεργαστούν και θα δημιουργήσουν «αθλητές ρομπότ», θα μάθουν επίσης για τα αθλήματα του μέλλοντος και την εφαρμογή της ρομποτικής στον αθλητισμό.

Αυτή η πρωτοβουλία: “Football and diversity in Digital era” διοργανώνεται από την PRAXIS, το FARE Network σε συνεργασία με το τμήμα αθλητικής ρομποτικής του Πανσερραϊκού και τον οργανισμό INTESO. Τα robo- kit, εξοπλισμός εκπαιδευτικού συστήματος, αποτελούν χορηγία της ΘΕΡΜΗΣ- ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΣΗ ΣΕΡΡΩΝ.  Σκοπός του εργαστηρίου είναι να γνωρίσουν οι νέες και οι νέοι το περιβάλλον της αθλητικής ρομποτικής ποδοσφαίρου και να δημιουργήσουν αθλητές-ρομπότ βασισμένα στις ηθικές αρχές και αξίες της διαπολιτισμικότητας και της συνύπαρξης.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.