Κερδίστε εισιτήρια για το ΚΡΟΝΙΟ

εισιτήρια για τον Κινηματογράφο Κρόνιο εισιτήρια για τον Κινηματογράφο Κρόνιο εισιτήρια για τον Κινηματογράφο Κρόνιο εισιτήρια για τον κινηματογράφο ΚΡΟΝΙΟ εισιτήρια για τον κινηματογράφο ΚΡΟΝΙΟ Κερδίστε εισιτήρια για το Κρόνιο Κάθε εβδομάδα κληρώνουμε 2 εισιτήρια για serrespost Οι νικητές της εβδομάδας για το ΚρόνιοΚερδίστε εισιτήρια για το Κρόνιο serrespost Οι νικητές της εβδομάδας για το Κρόνιο serrespost 2 μονά εισιτήρια για τον κινηματογράφο ΚΡΟΝΙΟ serrespost Κρόνιο νικητές Κερδίστε
- Διαφήμιση -

Κάθε εβδομάδα κληρώνουμε 2 εισιτήρια για τον κινηματογράφο ΚΡΟΝΙΟ. Αυτή την εβδομάδα προβάλλονται οι ταινίες:
1.ΓΙΑΚΑΡΙ: Η ΤΑΙΝΙΑ
2.ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟΥ

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό:
1. Κάντε «Like» στη σελίδα μας στο facebook: Serrespost.gr
2. Κάντε Κοινοποίηση (Share) στο χρονολόγιό σας, τον διαγωνισμό μας
3. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

- Διαφήμιση -

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 12:30

Από Πέμπτη 15/10 έως Κυριακή 18/10 προβάλλεται η ταινία:
ΓΙΑΚΑΡΙ: Η ΤΑΙΝΙΑ
Προβολές: Καθημερινά μια προβολή στις 17.30 μεταγλωττισμένη στα ελληνικά
Σκηνοθεσία: Ξαβιέρ Τζακομέττι, Τομπι Τζενκελ
Ακούγονται οι φωνές των: Ντίνου Σούτη, Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Γιώργου Σκουφή, Γιάννη Υφαντή, Ηδύλης Κυριακίδη
Διάρκεια: 82 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Χαρακτηρισμός: Κατάλληλο

Περίληψη: Ενώ η φυλή του ετοιμάζεται να ακολουθήσει τη μετανάστευση των βισώνων, ο Γιάκαρι, ένα νεαρό αγόρι των Σιου, ξεκινάει μόνος του να ακολουθήσει το μονοπάτι του Μικρού Κεραυνού, ενός άγριου αλόγου που φημολογείται ότι είναι αδάμαστο. Στο ταξίδι του, και καθώς για πρώτη φορά στη ζωή του θα βρεθεί εντελώς μόνος του, ο Γιάκαρι θα δεχθεί την επίσκεψη του Μεγάλου Αετού, του ζώου τοτέμ του. Ο Μεγάλος Αετός θα δώσει στον Γιάκαρι ένα υπέροχο φτερό καθώς και την απίστευτη ικανότητα να μιλάει με τα ζώα. Κατά τη διάρκεια του μεγάλου ταξιδιού τους και καθώς πια βρίσκονται βαθιά στο έδαφος των τρομερών και φοβερών κυνηγών, ο Γιάκαρι και ο Μικρός Κεραυνός θα ζήσουν μια μεγαλειώδη περιπέτεια μέχρι να βρουν το δρόμο της επιστροφής στο σπίτι. Το ταξίδι τους, σε ένα συναρπαστικό αλλά συνάμα επικίνδυνο τοπίο, θα σφραγίσει για πάντα την παντοτινή φιλία μεταξύ του πιο γενναίου νεαρού αγοριού των Σιου και του αλόγου που τρέχει σαν τον άνεμο.

Από Πέμπτη 15/10 έως Τετάρτη 21/10 προβάλλεται η ταινία:
ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟΥ
Προβολές: Καθημερινά δύο προβολές στις 19.30 και στις 22.00
Σκηνοθεσία: Τάιλερ Νίλσον, Μίχαελ Σβαρτς
Πρωταγωνιστούν: Ζακ Γκοττσαγζεν, Ντακότα Τζόνσον, Μπρους Ντερν, Σάια ΛαΜπάφ, Τόμας Χέιντεν Τσερτς, Ρομπ Τόμας, Τζον Μπέρνταλ, Τιμ Ζάτζάρος, Τζον Χοκς
Διάρκεια: 97 λεπτά
Κατηγορία: Δραματική
Χαρακτηρισμός: Κατάλληλο

Περίληψη: Μια μοντέρνα ανάγνωση στο στυλ μυθιστορημάτων αλά Mark Twain, το ΓΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΦΙΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟΥ αφηγείται την ιστορία του Zak, ενός νεαρού αγοριού με σύνδρομο Down, που δραπετεύει από το νοσοκομείο για να ακολουθήσει το όνειρό του και να γραφτεί στην επαγγελματική σχολή πάλης του ειδώλου του, του The Sal Water Redneck. Αναπάντεχα, στο δρόμο του θα βρεθούν ο Tyler, ένας μικροκακοποιός που τρέχει να σωθεί, που θα γίνει ο πιστός προπονητής και φίλος του Zak. Μαζί θα περάσουν ποτάμια, θα γλιτώσουν από ενέδρες, θα πιούν ουίσκι, θα ανακαλύψουν την πίστη και τον Θεό, θα ψαρέψουν και θα πείσουν την Eleanor, μια καλοσυνάτη νοσοκόμα, που είναι υπεύθυνη για την επιστροφή του Zak, να τους ακολουθήσει στο ταξίδι του.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.