Δ. Βισαλτίας: Διενέργεια δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού

νέοι Αντιδήμαρχοι Δήμος Βισαλτίας Δ.Βισαλτίας - Εορτασμός επετείου 25ης Μαρτίου (πρόγραμμα 6η Tακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ serrespost ΘΕΜΑ 1ο:Έγκριση 1ης Υποχρεωτικής αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Βισαλτίας έτους 2022.Εισηγητής: O Αντιδήμαρχος κ. Πασχαλίδης
- Διαφήμιση -

Το Τμήμα Τεχνικών Έργων, του Δήμου Βισαλτίας θα προβεί στη διαδικασία δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης μέσω του ηλεκτρονικού μητρώου μελών επιτροπών διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων (Μη.Μ.Ε.Δ) για την επιλογή μελών της επιτροπής διαγωνισμού έργου της παρ. 8η του άρθρου 221 του Ν. 4412/2016.

Η ηλεκτρονική κλήρωση αφορά την επιλογή υπαλλήλων, ως τακτικών και αναπληρωματικών μελών, για τη συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου με τίτλο» Αναβάθμιση παιδικών χαρών Τ.Κ. Ανθής- Σησαμιάς- Αμπέλων του Δήμου Βισαλτίας , προϋπολογισμού 103.920,51€ πλέον του Φ.Π.Α.)

- Διαφήμιση -

Η ηλεκτρονική κλήρωση για τον ορισμό της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού του ανωτέρω έργου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14η του μηνός Οκτωβρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ., μέσω της ιστοσελίδας www.mimed.ggde.gr.

Δείτε το σχετικό αρχείο ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.