Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης: Γενική Συνέλευση και Εκλογές νέου Δ.Σ.

20η Γιορτή Τσίπουρου & Ελιάς Τερπνής Τερπνιωτών
- Διαφήμιση -

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης:
Το Διοικητικό Συμβούλιο, στην τελευταία του συνεδρίαση στις 22/9/2020 αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει στην πραγματοποίηση της αναβληθείσης Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης του Απριλίου, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου. Επειδή όμως συνήθως δεν υπάρχει απόλυτη πλειοψηφία των μελών κατά την πρώτη Κυριακή, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε την επόμενη Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020, στον ίδιο τόπο και χρόνο, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης και με όσα μέλη παραβρίσκονται.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης :

- Διαφήμιση -

  • Εκλογή Προεδρείου Γ. Σ και εφορευτικής επιτροπής
  • Διοικητικός απολογισμός απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου
  • Οικονομικός απολογισμός έτους 2019
  • Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
  • Προτάσεις για την πορεία του Συλλόγου
  • Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου να συμμετέχουν ενεργά στην κορυφαία αυτή εκδήλωση και με την παρουσία τους αλλά και με νέες υποψηφιότητες να συμβάλουν στην πετυχημένη πορεία του Συλλόγου μας. Με τα σημερινά επιδημιολογικά μέτρα, συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους μπορεί να πραγματοποιηθούν μέχρι 50 άτομα και θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης που επιβάλει ο ΕΟΔΥ και η Πολιτική Προστασία (θερμομέτρηση, απολυμάνσεις, αποστάσεις, μάσκες κ.λ.π).

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.