Στ. Ποργιόπουλος: Όλα μου τα θέλω στις μεταγραφές η διοίκηση τα ικανοποίησε

151
Ποργιόπουλος
- Διαφήμιση -

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού μίλησε στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Σερρών κ. Βασίλη Αναστασιάδη:

Για τις μεταγραφές του Πανσερραϊκού:
«Όλα μου τα θέλω η διοίκηση τα ικανοποίησε. Με την απόκτηση του Φλιάτη το ρόστερ έκλεισε. Στην παρούσα φάση είναι ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε. Μια ομάδα με παίκτες φιλόδοξους, εκτός από τον Γιάννη (τον Κακιούζη) που είναι κοντά στα 40 όλοι οι άλλοι παίκτες είναι 22 με 25 ετών, παιδιά που θέλουν να διακριθούν και κάνουν καθημερινά διπλές προπονήσεις».

- Διαφήμιση -

Κατά πόσο πέρασε τη φιλοσοφία του:
«Το καλό είναι ότι πολλούς από αυτούς τους παίκτες τους είχα σε διαφορετικές ομάδες. Είναι πιο εύκολο για μένα αλλά η φιλοσοφία δεν εμπεδώνεται ποτέ. Το σύνθημα μου είναι «ξανά και ξανά». Είναι μια διαδικασία που δεν σταματά ποτέ».

Για το πώς νιώθει αυτό το διάστημα με το «λιοντάρι στο στήθος»:
«Σε όποιες ομάδες πάω, ταυτίζομαι με αυτές. Τα δίνω όλα και με παρεξηγήσεις αφού κάποιοι δεν καταλαβαίνουν το χαρακτήρα μου. Στον Πανσερραϊκό όμως, όλοι μας, έχουμε λίγο παραπάνω τρέλα γιατί μεγαλώσαμε με αυτήν την ομάδα και μόνο που το αναφέρω νιώθω μια φόρτιση. Οπωσδήποτε είναι το σπίτι μου. Πιστεύω ότι το συναίσθημα μαζί με τη λογική και τη σκληρή δουλειά πάντα βοηθάει. Όλοι είμαστε μια «μπουνιά», διοίκηση, παίκτες και προπονητικό επιτελείο αλλά δεν κοιτάζουμε το τώρα, κοιτάζουμε μακριά, θέλει υπομονή».

Για το ότι η ομάδα δεν θα έχει τον κόσμο της:
«Τον κόσμο δεν θα τον έχουμε αλλά ο κόσμος θα περιμένει στα κάγκελα πότε θα δοθεί το πράσινο φως, και θα γεμίσει το γήπεδο. Η αναμονή πάντα δίνει προσδοκία κι εμείς θα τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους και τους οργανωμένους και τους Σερραίους φίλους του μπάσκετ. Να βλέπουν τους παίκτες να κάνουν… βουτιές στο παρκέ και να κυνηγάνε το στόχο μας, που ο στόχος μας είναι να νικάμε κάθε Κυριακή».

Για το ότι οι Σέρρες θα έχουν δύο δυνατές ομάδες:
«Σίγουρα οι Ίκαροι πιστεύω ότι έχουν διαφορετικούς στόχους από εμάς με τις μεταγραφές που έχουν κάνει. Πιστεύω ότι όποια ομάδα έρχεται στις Σέρρες θα παίρνει το κίτρινο φύλλο. Οι δύο ομάδες είμαστε πολύ δυνατές. Δεν ξέρω για εμάς, γιατί ο στόχος είναι να κάνουμε μια καινούργια ομάδα αλλά πιστεύω οι Ίκαροι θα είναι στις ψηλές θέσεις. Δεν το λέω για να τους αγχώσω άλλα έχουν παίκτες με πολλά χιλιόμετρα στην Α2 και στην Α1. Μακάρι να πάνε και οι δύο ομάδες καλά και μακάρι να ανεβούμε και να ενωθούμε. Εμένα μου αρέσουν δύο πράξεις, η πρόσθεση και ο πολλαπλασιασμός. Δεν μου αρέσει η αφαίρεση και η διαίρεση».

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.