Επιμελητήριο Σερρών: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ευκαιρίες απασχόλησης των νέων

160
Επιμελητήριο εκδήλωση
- Διαφήμιση -

Το Δελτίο Τύπου του Επιμελητηρίου Σερρών για την ενημερωτική εκδήλωση της 30ης Σεπτεμβρίου με θέμα “ευκαιρίες απασχόλησης των νέων στην διασυνοριακή περιοχή”:

Το Επιμελητήριο Σερρών προσκαλεί επιχειρήσεις, πολίτες, φορείς του δημοσίου τομέα, ερευνητικά / ακαδημαϊκά κέντρα σε ενημερωτική εκδήλωση για τις ευκαιρίες απασχόλησης των νέων στην διασυνοριακή περιοχή.

- Διαφήμιση -

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 18:30 στο Επιμελητήριο Σερρών (Π. Κωστοπούλου 2), Αίθουσα «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ» (3ος Όροφος).

Τα θέματα που θα παρουσιασθούν και θα συζητηθούν είναι: Οι δράσεις του Επιμελητηρίου Σερρών για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, οι πρωτοβουλίες για την δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης στην διασυνοριακή περιοχή στο πλαίσιο του έργου EMPLOYOUTH, τα εργαλεία υποστήριξης νεανικής επιχειρηματικότητας ενώ θα παρουσιαστούν και κάποιες από τις επιχειρηματικές ιδέες των ωφελουμένων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «EMPLOYOUTH» το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών, στο πλαίσιο του προγράμματος Interreg IPA CBC CCI 2014 TC 16 I5CB 009, και το οποίο αφορά σε δράσεις ενίσχυσης της νεανικής επιχειρηματικότητας στην διασυνοριακή περιοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο: Τηλ. 23210 99732 – email: eves@eves.gr

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.