Οι τιμές των αεροπορικών “πέφτουν”

100
οι τιμές των αεροπορικών
- Διαφήμιση -

Με στόχο να δελεάσουν τον κόσμο να ταξιδέψει στο εξωτερικό, οι αεροπορικές εταιρίες ρίχνουν τις τιμές τους. Σε τιμές που φτάνουν μέχρι και το 35% της τιμής των αεροπορικών του 2019 μπορεί να κλείσει κάποιος εισιτήρια σε ορισμένες ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες, όπως αποκαλύπτει έρευνα της ForwardKeys, εταιρία επεξεργασίας ταξιδιωτικών δεδομένων.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της έρευνας φάνηκε ότι για το διάστημα από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο, οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων παρουσιάζονται μειωμένες, με στόχο την προσέλκυση των ταξιδιωτών, ενώ τον Αύγουστο οι τιμές τον εισιτηρίων παρουσίασαν 15% χαμηλότερη τιμή σε σχέση με πέρσι, τουλάχιστον όσον αφορά τους δημοφιλείς προορισμούς της νότιας Ευρώπης, όπως την Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιταλία και την Πορτογαλία.
Η πιο μεγάλη μείωση φαίνεται στις πτήσεις από Ηνωμένο Βασίλειο προς Ελλάδα, η οποία ανέρχεται στο 35% της περσινής τιμής του εισιτηρίου, ενώ προσφορές σημαντικά χαμηλές σε σχέση με το 2019 παρατηρούνται και προς Ισπανία και Ιταλία, αλλά και από Γερμανία και Γαλλία προς Ελλάδα.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.