Ευχαριστήρια επιστολή Ομάδας Τευτλοπαραγωγών Ν. Σερρών προς την Υφυπουργό Φωτεινή Αραμπατζή

206
Ομάδα τευτλοπαραγωγών
- Διαφήμιση -

Το Δελτίο Τύπου Ομάδας Τευτλοπαραγωγών Νομού Σερρών:

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 22/09/2020 στο Υπουργείο Ανάπτυξης υπό τον Άδωνι Γεωργιάδη και με τη συμμετοχή της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κα. Φωτεινής Αραμπατζή, του Γενικού Γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ, κ. Ορέστη Καβαλάκη, του Προέδρου της Royal Sugar, κ. Χρήστου Καραθανάση, εκπροσώπων της Intrum και ομάδα τευτλοπαραγωγών αποφασίστηκε ύστερα από ομόφωνη συμφωνία, έναρξη της παραλαβής των τεύτλων στο εργοστάσιο Σερρών το αργότερο 1 Νοεμβρίου 2020.

- Διαφήμιση -

Στο σημείο αυτό οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη όσο και την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κα. Φωτεινή Αραμπατζή, για τη πολύτιμη συνεισφορά τους στην εξεύρεση λύσης στο θέμα που είχε προκύψει και αφορούσε την παράδοση της παραγωγής μας.

Η πολιτεία αυτό που είχε να κάνει στη παρούσα φάση το έκανε, τώρα είναι σειρά του επενδυτή και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών να αναλάβει τη πρωτοβουλία και να υλοποιήσει στο ακέραιο τις δεσμεύσεις που ανέλαβε έναντι των τευτλοπαραγωγών και της πολιτικής ηγεσίας.

Επαναλαμβάνουμε, πρόθεση μας είναι να στηρίξουμε τον επενδυτή και κάθε προσπάθεια που θα γίνει και θα έχει ως στόχο τη συνέχιση της καλλιέργειας και τη παραγωγή ζάχαρης, αλλά πρωτίστως προέχει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα από πλευράς επενδυτή για τη φετινή χρονιά.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.