Τελέστηκε αγιασμός για τη νέα χρονιά στο ΚΔΑΠ- ΜΕΑ της Ανθής

239
κδαπ ανθης
- Διαφήμιση -

Την έναρξη της λειτουργίας του για τη νέα σχολική χρονιά, εγκαινίασε με τον καθιερωμένο αγιασμό, το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Βισαλτίας στην Ανθή.

Στην τελετή του αγιασμού παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Αντιδήμαρχος Υποδομών Θοδωρής Βαδικόλιος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Αργύρης Χατζημάρκος, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βισαλτίας Λεωνίδας Ψαρράς και εργαζόμενοι στο ΚΔΑΠ.

- Διαφήμιση -

«Το έργο που παράγεται στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ της Ανθής είναι μεγάλο και πολύ σημαντικό, για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους υπαλλήλους της δομής, καθώς και στους ωφελούμενους που συμμετέχουν στις δραστηριότητες του ΚΔΑΠ. Η παρουσία μας εδώ ως Δημοτική Αρχή δείχνει και εμπράκτως ότι είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη και συνεχίζουμε να δουλεύουμε ώστε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλες τις δομές του Δήμου.

Στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Ανθής καθημερινά πραγματοποιούνται δραστηριότητας όπως αθλητισμός, χορός, μαγειρική, περίπατοι, μουσική και καλλιτεχνικά κ.α. Εύχομαι σε όλους εργαζόμενους και παιδιά καλή σχολική χρονιά», δήλωσε ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.