Πανσερραϊκός BC: Χαμόγελα στα φιλικά – Έρχεται μεταγραφή

ομάδα Πανσερραϊκός
- Διαφήμιση -

Θετικές εντυπώσεις άφησε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Πανσερραϊκού στα δύο φιλικά της παιχνίδια με Ελευθερούπολη και Λαγκαδά.

Οι «κόκκινοι» έχασαν το Σάββατο από τον Γυμναστικό σύλλογο Ελευθερούπολης, μία από τις ισχυρές ομάδες της Α2, με 49-70 ενώ την Κυριακή κέρδισαν με 77-55 τον Λαγκαδά που θα τον αντιμετωπίσουν και στο φετινό πρωτάθλημα της Β εθνικής. Εκτός πλάνων για αυτά τα δύο φιλικά ήταν για τον Στέργιο Ποργιόπουλο οι δύο τραυματίες Λεωνίδας Ντίνος και Βαγγέλης Δημητρακάς ενώ στο παιχνίδι με τον Λαγκαδά τραυματίστηκε ο Μάριος Πουλιανίτης (υπέστη διάστρεμμα).

- Διαφήμιση -

«Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί αντιμετωπίσαμε μια δυνατή ομάδα της Α2, την Ελευθερούπολη που έχει στόχο την Α1. Έχουμε πολλούς τραυματίες. Αυτή τη στιγμή παίζουμε με έξι παίκτες και τα παιδιά κατόρθωσαν σε δύο συνεχόμενες μέρες και με ένα «βαρύ» πρόγραμμα προετοιμασίας να ανταπεξέλθουν και μπορώ να πω ότι είμαι συγκλονισμένος από την εμφάνιση κόντρα στον Λαγκαδά γιατί στην παρούσα φάση το να κερδίζεις μια ομάδα με τόσο μεγάλη διαφορά από το πρώτο ημίχρονο, που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, δηλαδή μια καλή πορεία και γρήγορη σωτηρία, είναι ενθαρρυντικό και είμαι χαρούμενος για την εμφάνιση» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Στέργιος Ποργιόπουλος που υπογράμμισε ότι αύριο θα ανακοινωθεί ακόμα μια μεταγραφή ένας παίκτης που αγωνίζεται στη θέση 4.

Πηγή: ΕΡΑ Σερρών – Βασίλης Αναστασιάδης

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.