Ευχαριστήρια επιστολή από την απερχόμενη Διοίκηση της Συντεχνίας Επιπλοποιών & Ξυλουργών Ν. Σερρών

111
- Διαφήμιση -

Η απερχόμενη Διοίκηση της Συντεχνίας Επιπλοποιών και Ξυλουργών Ν.Σερρών συγχαίρει το Δευτεροβάθμιο Συνδικαλιστικό όργανο, την ΟΕΒΕΣ Σερρών, για την αγωνιστική  συνεργασία που είχε από τις 07/05/2014 μέχρι και σήμερα 14/09/2020, ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Στο κάλεσμα του Σωματείου προς τη Διοίκηση της ΟΕΒΕΣ Σερρών, τη Διοίκηση του ΕΒΕ Σερρών και του Δ. Σ. του Δήμου Σερρών, ανταποκρίθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους από την ΟΕΒΕΣ Σερρών οι Κύριοι, Κοτσαμπάς Σωτήριος, Πρόεδρος, Βλαχόπουλος Κωνσταντίνος, Αντιπρόεδρος, Βροντελής Δημήτριος Γ. Γραμματέας, Νώτα Κατερίνα, Γραμματέας και από τον Δήμο Σερρών ο Κύριος Χρυσάφης Αλέξανδρος, Δήμαρχος Σερραίων.

- Διαφήμιση -

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς, έχοντας πίστη στην υφιστάμενη συνεργασία και ελπίδα για τη συνέχισή της, ώστε να αποφέρει καρπούς ωφέλιμους για το κοινό καλό. Συγχαρητήρια αποδίδονται και στα Μέλη της Συντεχνίας Επιπλοποιών και Ξυλουργών Ν. Σερρών, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου στην Γενική Συνέλευση της 14ης Σεπτεμβρίου του 2020 και των εργασιών αυτής.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος Δασκαλάκης Αθανάσιος και το Δ.Σ.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.