Η τοποθέτηση της Χρ.Παλάζη στο ΔΣ για το θέμα των ΚΔΑΠ – Βίντεο

ΚΔΑΠ
- Διαφήμιση -

Για το θέμα που προέκυψε με τη λειτουργία των ΚΔΑΠ του Δ.Σερρών τοποθετήθηκε η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Χρυσάνθη Παλάζη, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών.

Η κα Παλάζη διευκρίνισε πως ουδέποτε τέθηκε θέμα απολύσεων στα ΚΔΑΠ, ενώ αντιθέτως τόνισε πως οι όποιες ενέργειες έγιναν, πραγματοποιήθηκαν με σκοπό τη διασφάλιση της εργασίας των εργαζομένων και της εύρυθμης λειτουργίας των Δομών.

- Διαφήμιση -

Επίσης, η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ αναφέρθηκε σε μια ευχάριστη αλλαγή των δεδομένων καθώς τόσο οι εγγραφές των τελευταίων ημερών που αυξήθηκαν ικανοποιητικά, όσο και η έκτακτη επιχορήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών προς τα Δημόσια ΚΔΑΠ δημιουργούν απολύτως ευνοϊκές συνθήκες για την φετινή σεζόν.

Εν τω μεταξύ, δια στόματος Δημάρχου ανακοινώθηκε πως ο Δήμος, ακόμη και αν δεν προέκυπτε η χρηματοδότηση του Υπουργείου, ήταν αποφασισμένος να στηρίξει οικονομικά τη λειτουργία των ΚΔΑΠ διασφαλίζοντας τα δικαιώματα των εργαζομένων σε αυτά.

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση της Προέδρου της ΚΕΔΗΣ στο βίντεο που ακολουθεί:

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.