«Ξεκάθαρα αρνητική» η εργασία από το σπίτι λέει το αφεντικό της Netflix

Πρόεδρος Netflix
- Διαφήμιση -

Ο πρόεδρος της Netflix δήλωσε ότι η εργασία από το σπίτι δεν έχει θετικά αποτελέσματα και κάνει τις συζητήσεις γύρω από ιδέες πιο δύσκολες.

Ωστόσο, ο Reed Hastings, ο οποίος είναι και ο ιδρυτής της πλατφόρμας, είπε επίσης ότι οι 8.600 υπάλληλοί της εταιρείας δεν θα πρέπει να επιστρέψουν στο γραφείο τους έως ότου οι περισσότεροι από αυτούς έχουν λάβει εγκεκριμένο εμβόλιο. Προέβλεψε, παράλληλα, ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα συνεχίσουν να εργάζονται από το σπίτι μια μέρα την εβδομάδα, ακόμη και μετά το τέλος της πανδημίας.

- Διαφήμιση -

Η Wall Street Journal ρώτησε τον κ. Hastings εάν είχε δει οφέλη από το προσωπικό που εργάζεται από το σπίτι. «Όχι. Δεν βλέπω θετικά», απάντησε. «Το να μην είμαστε σε θέση να συναντηθούμε κατ΄ιδίαν, ιδιαίτερα σε διεθνές επίπεδο, είναι ξεκάθαρα αρνητικό», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Το Netflix χρησιμοποιείται από σχεδόν 200 εκατομμύρια νοικοκυριά παγκοσμίως και έχει ήδη επανεκκινήσει την παραγωγή του δικού του περιεχομένου «Είμαστε σε λειτουργία σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης και σε μεγάλο μέρος της Ασίας», δήλωσε ο Hastings. «Και έχουμε ήδη κάνει μερικά πράγματα στο Λος Άντζελες. Η ελπίδα είναι ότι, έως τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, θα μπορούμε πραγματικά – με τα κατάλληλα τεστ – να τρέξουμε πολύ περισσότερο».

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.