Υπ.Υποδομών – Εξοπλισμός στο Δημοτικό Ν.Ζίχνης και στο Γυμνάσιο Ν.Σουλίου (Βίντεο)

Εξοπλισμός
- Διαφήμιση -

Μετά το πρόσφατο αίτημα των νέων Διευθυντών Εκπαίδευσης Ν.Σερρών, Γιάννη Καραβασίλη και Στέλιου Ρίζου που τέθηκε στην πρώτη εθιμοτυπική συνάντηση τους με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή πραγματοποιήθηκε σήμερα η παράδοση εξοπλισμού για την άμεση κάλυψη των αναγκών των Διευθύνσεων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών.

Οι νέοι Διευθυντές Εκπαίδευσης λίγες μέρες μόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους αντέδρασαν άμεσα έτσι ώστε να γίνει γρήγορα και μεθοδικά η κάλυψη του αναγκαίου εξοπλισμού εκπαίδευσης από τον αρμόδιο φορέα.

- Διαφήμιση -

Παράλληλα μέσω της ΚΤΥΠ ΑΕ, ως εποπτευόμενου φορέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, εξοπλίζεται τόσο το Δημοτικό Νέας Ζίχνης όσο και το Γυμνάσιο Νέου Σουλίου με τον αναγκαίο προβλεπόμενο εκπαιδευτικό εξοπλισμό μετά από αίτημα των τοπικών Δημάρχων σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα.

Στο serrespost.gr μίλησαν σχετικά με το θέμα ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά Δημήτρης Νότας και ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης Παντελής Μπόζης.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.