Σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Βισαλτίας

Δ.Βισαλτίας - Εορτασμός επετείου 25ης Μαρτίου (πρόγραμμα 6η Tακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ serrespost ΘΕΜΑ 1ο:Έγκριση 1ης Υποχρεωτικής αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Βισαλτίας έτους 2022.Εισηγητής: O Αντιδήμαρχος κ. Πασχαλίδης
- Διαφήμιση -

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βισαλτίας θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών την Τετάρτη και ώρα 19:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Μεγάρου «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΣΙΑΚΟΓΙΑΣ» με θέμα Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο:Έγκριση λογαριασμού διαχείρισης (Απολογισμού- Ισολογισμού- Αποτελέσματα χρήσεως) του Δήμου Βισαλτίας οικονομικού έτους 2018 .
Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος κ. Αδαμούδης

- Διαφήμιση -

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βισαλτίας, στις 20.30 στην αίθουσα του Δημοτικού Μεγάρου «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΣΙΑΚΟΓΙΑΣ» με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση 17ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Βισαλτίας έτους 2020.
Εισηγητής:Ο Αντιδήμαρχος κ. Αδαμούδης Ι.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση 18ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Βισαλτίας έτους 2020.
Εισηγητές: Οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αδαμούδης Ι.και Βαδικόλιος Θ.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση 19ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Βισαλτίας έτους 2020.
Εισηγητής:Ο Αντιδήμαρχος κ. Αδαμούδης Ι.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση τροποποίησης του Καταστατικού και εναρμόνιση του , σύμφωνα με τις διατάξεις του N.4674/2020 , για την μετατροπή της εταιρείας υπό την επωνυμία Αναπτυξιακή Εταιρεία Σερρών Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. σε Αναπτυξιακό Οργανισμό Ο.Τ.Α. – Συμμετοχή στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου – Εξαγορά μετοχών.
Εισηγητής: Ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ.Μασλαρινός Α.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση απολογισμού εσόδων – εξόδων Β΄ τριμήνου 2020 , για τον έλεγχο υλοποίησης-εκτέλεσης του προϋπολογισμού έτους 2020.
Εισηγητής:Ο Αντιδήμαρχος κ. Αδαμούδης Ι.

ΘΕΜΑ 6ο: Αποδοχή χρηματοδότησης( Γ΄ Κατανομή) ποσού 53.880,00 € από το ΥΠ.ΕΣ. για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Έγκριση κατανομής του ποσού στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Βισαλτίας.
Εισηγητής:Ο Αντιδήμαρχος κ.Αδαμούδης Ι.

ΘΕΜΑ 7ο: Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 1.292,15 € για πρόστιμα ΚΟΚ.
Εισηγητής:Ο Αντιδήμαρχος κ. Αδαμούδης Ι.

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση επιχορήγησης στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Βισαλτίας για την συντήρηση των σχολικών κτιρίων.
Εισηγητής:Ο Αντιδήμαρχος κ. Χατζημάρκος Α.

ΘΕΜΑ 9ο: Εξέταση αιτήματος του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας –Παιδείας –Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Βισαλτίας» για έκτακτη οικονομική επιχορήγηση ποσού 12.000,00 € με σκοπό την διοργάνωση των εκδηλώσεων «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2020».
Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ.Βαδαρλής Β.

ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση τροποποίησης της υπ΄αριθ.πρωτ. 14.852/16-12-2019 σύμβασης με τίτλο: Εξαγορά δασικών εκτάσεων επί του αναρτημένου Δασικού Χάρτη της Π.Ε. Σερρών για εκτάσεις ανήκουσες στο Δήμο Βισαλτίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4467/2017» ως προς την παράταση χρονικής ισχύος αυτής.
Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος κ. Μπιμπλιάς Θ.

ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση χορήγησης παραγωγικής άδειας υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου.
Εισηγητής:Ο Αντιδήμαρχος κ. Μπιμπλιάς Θ.

ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση δαπάνης για επέκταση δικτύου ΦΟΠ στην Κοινότητα Νιγρίτας συνολικού ύψους «2.314,84 » ΕΥΡΩ ( περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.24%).
Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος κ.Βαδικόλιος Θ.

ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση εισόδου –εξόδου οχημάτων σε υφιστάμενη αγροτική οδό στο Αγρόκτημα Αχινού.
Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος κ.Βαδικόλιος Θ.

ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση απόδοσης ποσού στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βισαλτίας.
Εισηγητής: Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Βαδαρλής Β.

ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση απόδοσης ποσού στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βισαλτίας.
Εισηγητής: Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χατζημάρκος Α.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.