Διαδικτυακά θα διεξαχθεί η Διεθνής Τουριστική Έκθεση ITB Asia 2020

ITB Asia 2020
- Διαφήμιση -

Την απόφαση να διεξαχθεί διαδικτυακά η Διεθνής Τουριστική Έκθεση ITB Asia 2020, από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου 2020, όπως είχε προγραμματιστεί κανονικά, ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Οι λόγοι που οδήγησαν τους διοργανωτές της έκθεσης στη διαδικτυακή διεξαγωγή της έκθεσης, ήταν η αβεβαιότητα αναφορικά με τους παγκόσμιους περιορισμούς ταξιδιών και η διασφάλιση της δημοσίας υγείας από τον COVID-19.

- Διαφήμιση -

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικτυακή ITB Asia θα φιλοξενηθεί σε μια νέα ανεπτυγμένη πλατφόρμα, γνωστή και ως ITB Community. Η ITB Community διαθέτει εικονική δέσμευση διάρκειας ενός έτους για τους ενδιαφερόμενους, όπου θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν να δημιουργούν νέες συνεργασίες και να ενισχύσουν τις υπάρχουσες επιχειρηματικές σχέσεις με σημαντικούς παράγοντες.

Οι εγγραφές για τους ενδιαφερόμενους ξεκινούν από τις 12 Αυγούστου και είναι δωρεάν, ενώ όσοι υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής για το έτος 2021, θα λάβουν ένα εικονικό περίπτερο μαζί με αρκετά προνόμια για τη διαδικτυακή έκθεση του 2020.

Η ITB Asia πραγματοποιείται ετησίως στη Σιγκαπούρη και αποτελεί επέκταση της επιτυχημένης Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης, ITB Berlin.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με όλες τις διοργανώσεις της ITB, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.itb.com/ .

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.