Δήλωση Αριάδνης Παπαφωτίου για την κατάθεση Προσφυγής

197
Προσφυγής
- Διαφήμιση -

Με αφορμή την κατάθεση Προσφυγής κατά των αποφάσεων και του κατεπείγοντος χαρακτήρα της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, η επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ Αριάδνη Παπαφωτίου, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ως ΔΥΝΑΜΗ πιστεύουμε ότι παράτυπα συνεδρίασε και αποφάσισε το ΔΣ στις 29/7/2020. Είναι ανυπόστατο και αστήρικτο το «κατεπείγον» της συνεδρίασης.
Η Δημοτική Αρχή και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου με την βοήθεια πρόθυμων συμμάχων εντός του ΔΣ, έκαναν λάστιχο τόσο τον Κανονισμό Λειτουργίας όσο και τον νόμο «Κλεισθένης».

- Διαφήμιση -

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι σύρθηκαν σε μία κατ επίφαση «κατεπείγουσα συνεδρίαση» του Σώματος για να αποφασίσουν επί 30 θεμάτων, χωρίς καν να γνωρίζουν εγκαίρως τις εισηγήσεις. Αυτό είναι ταλαιπωρία και προσβολή του θεσμικού τους ρόλου.

Ως ΔΥΝΑΜΗ, συνδιαμορφώνοντας και συνυπογράφοντας με τους συναδέλφους της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων την 9σέλιδη Προσφυγή μας, ζητούμε να ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ η συνεδρίαση και οι αποφάσεις που ελήφθησαν.
Με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής μπήκε σε κίνδυνο η ομαλή λειτουργία του Δήμου και το δημόσιο συμφέρον, από αδιαφορία, αμέλεια και ερασιτεχνισμό».

Απόσπασμα του κειμένου της Προσφυγής που κατατέθηκε:

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.