Δημοτική Πρωτοβουλία: «Ο κ. Χρυσάφης έχει ξεπεράσει κάθε όριο μικροψυχίας και μικρότητας»

Ενημέρωση για το ιστορικό της ανακατασκευής serrespost.gr Εκσυγχρονισμός Αυτοκινητοδρομίου Σερρών Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων Κατασκευή δικτύου ομβρίων Αυτοκινητοδρόμιο Δημοτική Αρχή Δημοτική Πρωτοβουλία Σερρών αντιπλημμυρικό ταρτάν
- Διαφήμιση -

Δελτίο τύπου – απάντηση στις χθεσινές τοποθετήσεις Χρυσάφη εξέδωσε σήμερα η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων, με αφορμή τις δηλώσεις του Δημάρχου περί απραγίας και ολιγωρίας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, στο θέμα της αγροτικής οδοποιίας και της απορρόφησης σχετικών κονδυλίων.

Το Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων:

- Διαφήμιση -

Ο Δήμαρχος Σερρών κ. Χρυσάφης, ο Δήμαρχος που παρέλαβε ένα Δήμο δίχως χρέη, με «προίκα» έργων 41 εκ. € σε εξέλιξη και έτοιμα χρήματα στο ταμείο του Δήμου Σερρών τα οποία μετέτρεψε σε λαμπάκια και λουλουδάκια στο βωμό της επικοινωνιακής πολιτικής, συνεχίζοντας την παλαιοκομματική τακτική της «καμένης γης», προκειμένου να καλύψει την ανεπάρκειά του και τις ψεύτικες προεκλογικές του υποσχέσεις (υπογειοποίηση πλατείας Εμπορίου, μείωση τιμής νερού, τελών καθαριότητας κ.λπ.), κατηγόρησε την προηγούμενη δημοτική αρχή του Πέτρου Αγγελίδη στην αμφισβητούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με ημερομηνία 29-07-2020, ότι αδιαφόρησε για την αγροτική οδοποιία των χωριών και δεν αξιοποίησε ανάλογο πρόγραμμα.

Ελπίζει ότι δείχνοντας, δήθεν ενδιαφέρον, για τους κατοίκους των χωριών στο θέμα της αγροτικής οδοποιίας, πως έτσι θα ξεπεράσει τι ανεκπλήρωτες προεκλογικές του υποσχέσεις για μείωση της τιμής του νερού, για γραφεία εξυπηρέτησης πολιτών σε κάθε χωριό κ.λπ. Συνεχίζει δηλαδή να εμπαίζει τους δημότες.

Ο κ. Χρυσάφης γνωρίζει πολύ καλά ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή του Πέτρου Αγγελίδη αξιοποίησε το 95% των προγραμμάτων και εντάχθηκε σε 62 (εξήντα δύο) προγράμματα συνολικού προϋπολογισμού 71 (εβδομήντα ένα) εκ. €. Δεν υπέβαλε προτάσεις σε ελάχιστα προγράμματα (4 – 5 τον αριθμό), λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας των υπηρεσιών του Δήμου και αδυναμίας των, να ανταποκριθούν στην προετοιμασία των προτάσεων αυτών. Μεταξύ των προγραμμάτων αυτών ήταν και αυτό της αγροτικής οδοποιίας που επιπλέον απαιτούσε χρονοβόρες διαδικασίες με τοπογραφικά.

Πρέπει να τονισθεί όμως ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή, μόνον στην τελευταία θητεία 2014-2019, υλοποίησε έργα αγροτικής οδοποιίας συνολικού προϋπολογισμού 455.000 € από τα χρήματα του Δήμου (ΣΑΤΑ) εν μέσω δεινής οικονομικής κρίσης και εξόφλησης χρεών του Δήμου.

Ο κ. Χρυσάφης δεν έχει τη γενναιοψυχία να παραδεχτεί ότι παρέλαβε ένα Δήμο Σερρών χωρίς χρέη, με προίκα έργων 41 εκ. € σε εξέλιξη και με χρήματα στο ταμείο του Δήμου.
Ο κ. Χρυσάφης έχει ξεπεράσει κάθε όριο μικροψυχίας και μικρότητας.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι
της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων
Αραμπατζής Θόδωρος
Παπαβασιλείου Βασίλειος
Γκότσης Ηλίας
Χράπας Παντελής
Δούκας Γεώργιος

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.