Αναμνήσεις από το περσινό αντάμωμα των Χρυσοχωραφιτών

170
Χρυσοχωραφιτών
- Διαφήμιση -

Πολλοί είναι εκείνοι που σήμερα ανέβασαν φωτογραφίες και βίντεο από το περσινό αντάμωμα των Χρυσοχωραφιτών, το οποίο είχε κατά κοινή ομολογία μεγάλη επιτυχία καθώς η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και το γλέντι ανεπανάληπτο!

Ανάμεσά τους και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηράκλειας Μαρία Γεωργιάδου,η οποία ανήρτησε στον λογαριασμό της στο facebook:

- Διαφήμιση -

Αλλά και το αγαπημένο παραδοσιακό μουσικό σχήμα Εβρίτικη Ζυγιά που σήμερα δημοσίευσε στην σελίδα του:

Πέρυσι τέτοια μέρα στο Θρακιώτικο χωριό Χρυσοχώραφα Σερρών…Οι ηλικιωμένοι του χωριού χορεύουν τον παραδοσιακό τους χορό “Καλίνου” πιασμένοι με τις οικογένειές τους και άλλους καλεσμένους στο πανηγύρι…

Ο ορισμός της λέξης “ΠΑΡΑΔΟΣΗ”, από γενιά σε γενιά, όπως ακριβώς κατάφεραν και διατήρησαν όλα αυτά τα χρόνια την ιδιαίτερη πολιτιστική τους κληρονομιά. Οι κάτοικοι του χωριού είναι Θρακιώτες Γκαγκαούζηδες στην καταγωγή, που ήρθαν ως πρόσφυγες από την Ανατολική Θράκη.

Παραδοσιακό γλέντι Χρυσοχώραφα Σερρών 2019

Πέρυσι τέτοια μέρα στο Θρακιώτικο χωριό Χρυσοχώραφα Σερρών…Οι ηλικιωμένοι του χωριού χορεύουν τον παραδοσιακό τους χορό "Καλίνου" πιασμένοι με τις οικογένειές τους και άλλους καλεσμένους στο πανυγήρι…Ο ορισμός της λέξης "ΠΑΡΑΔΟΣΗ" , από γενιά σε γενιά, όπως ακριβώς κατάφεραν και διατήρησαν όλα αυτά τα χρόνια την ιδιαίτερη πολιτιστική τους κληρονομιά. Οι κάτοικοι του χωριού είναι Θρακιώτες Γκαγκαούζηδες στην καταγωγή που ήρθαν ως πρόσφυγες από την Ανατολική Θράκη. #θράκη #παράδοση #ΕβρίτικηΖυγιά #Χρυσοχώραφα_Σερρών

Gepostet von Εβρίτικη Ζυγιά//Evritiki Zygia am Mittwoch, 29. Juli 2020

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.