Αντιπαράθεση Σπ.Μισιρλή – Θ.Χαραλαμπίδου για τη “λειτουργία” της Οικονομική Επιτροπής

Αντιπαράθεση
- Διαφήμιση -

Έντονη αντιπαράθεση έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με τη “λειτουργία” της Οικονομικής Επιτροπής του Δ.Σερρών, ανάμεσα στην ανεξάρτητη Δ.Σύμβουλο Θένια Χαραλαμπίδου και τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Σπύρο Μισιρλή.

Μισιρλής: Η κυρία Χαραλαμπίδου φαίνεται ότι προτιμά το χάος
Η κυρία Θένια Χαραλαμπίδου, ένα χρόνο μετά την εκλογή της ως δημοτικού συμβούλου στον Δήμο Σερρών αντελήφθη τη λειτουργία των συλλογικών οργάνων διοίκησης του Δήμου και διαφωνεί με τις νομοθετικές ρυθμίσεις στις οποίες προχώρησε η κυβέρνηση πριν την εγκατάσταση των δημοτικών αρχών για να μπορέσουν να διοικηθούν οι δήμοι.
Η κυρία Χαραλαμπίδου φαίνεται ότι προτιμά το χάος που θα δημιουργούσε η νομοθετική ρύθμιση του ΣΥΡΙΖΑ για τους ΟΤΑ.
Έπρεπε να γίνουν 34 αναμορφώσεις προϋπολογισμού για να αντιληφθεί(;) τι σημαίνει εναλλακτική πρόταση επί της αναμορφώσεως του προϋπολογισμού.
Στην 45η αναμόρφωση ανακάλυψε κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος ύψους 15.000 ευρώ, ποσό που προορίζεται μετά από αίτημα του τμήματος συλλογικών οργάνων για την αγορά γραφείων και εξοπλισμού του Δημαρχείου.
Σε έναν προϋπολογισμό ύψους άνω των 60.000.000 ευρώ..
Αντιλαμβάνομαι ότι επειδή είναι και νέα δημοτική σύμβουλος δεν γνωρίζει έννοιες όπως εξειδίκευση δαπάνης και πως αυτή πραγματοποιείται με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.
Καλώ την κ Χαραλαμπίδου να έρχεται ως παρατηρητής στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής.
Θα διαπιστώσει τον μόχθο και τη μεγάλη προετοιμασία των συναδέλφων, προκειμένου η Οικονομική Επιτροπή να διασφαλίζεται το κάθε ευρώ του Σερραίου δημότη.

- Διαφήμιση -

Θ.Χαραλαμπίδου:
Ο κ. Μισιρλής αποκαλεί “χάος” την απλή αναλογική στις Δημοτικές εκλογές του 2019, το ακούσαμε κι αυτό! Αντιπαρέρχομαι τα υπόλοιπα, θα απαντήσω δεόντως και αιτιολογημένα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ας μας εξηγήσει ο κ. Μισιρλής:
1. Για ποιο λόγο σπατάλησε 6.572 ευρώ των Σερραίων δημοτών για συνδρομές σε ιστοσελίδες;
2. Πόσες είναι οι ιστοσελίδες που ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση πανελλαδικά και πόσες Σερραϊκές υπάρχουν;
3. Έδωσε συνδρομή και σε Σερραϊκές ιστοσελίδες που ειναι φυσικά όπως όλες πανελλαδικής εμβέλειας;
4. Με ποια κριτήρια επέλεξε η Δημοτική Αρχή αυτές τις ιστοσελίδες;
5. Πώς εξηγεί ο κ. Μισιρλής και ο κ. Δήμαρχος το γεγονός ότι χρηματοδότησαν μέσω συνδρομής το OTAVOICE.gr με 4.340 ευρώ που βρίσκεται στη θέση 3.354 από άποψη επισκεψιμότητας, ενώ έδωσαν συνδρομή στην aftodioikisi.gr 1.240 ευρώ που βρίσκεται στη θέση 114 και στον airetos.gr έδωσαν 992 ευρώ που βρίσκεται στην θέση 902.
6. Γνωρίζει ο κ. Μισιρλής και ο κ. Δήμαρχος ότι υπάρχουν τουλάχιστον 4 ιστοσελίδεςΣερραϊκές που ξεπερνούν σε επισκεψιμότητα το OTAVOICE.gr;

Εάν αυτό δεν είναι εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων τότε τι είναι;

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.