Ο Όμιλος UNESCO Σερρών αφιερώνει στον Πανσερραϊκό το Comic «Βάλε γκολ» του ΟΗΕ

137
Όμιλος
- Διαφήμιση -

Γνωστοί ποδοσφαιριστές γίνονται κόμικ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη.

Το «Βάλε Γκολ» είναι ένα κόμικ με πρωταγωνιστές αγαπημένους ποδοσφαιριστές από το παρελθόν. Μέσα από τις περιπέτειες αγαπημένων αστέρων της στρογγυλής θεάς όπως ο Λουίς Φίγκο, ο Ρονάλντο, ο Ζιντάν και πολλοί άλλοι ποδοσφαιρικοί αστέρες, τα παιδιά αλλά και οι μεγαλύτεροι μαθαίνουν και ευαισθητοποιούνται για βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα αλλά και τις δράσεις του ΟΗΕ για την αντιμετώπισή τους.

- Διαφήμιση -

Η υπόθεση θέλει 10 δημοφιλείς αστέρες, Λουίς Φίγκο, Ρομπέρτο Μπάτζιο, Ρονάλντο, Βιερά, Μπάλακ, Αντεμπαγιόρ, Ντρογκμπά, Ραούλ και Ζιντάν να ταξιδεύουν εν πλω προκείμενου να συμμετάσχουν σε φιλικό παιχνίδι με φιλανθρωπικό σκοπό.

Ωστόσο το πλοίο τους θα πέσει σε καταιγίδα και τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και το πλήρωμα θα αναγκαστούν να βρουν καταφύγιο σε ένα ακατοίκητο νησί όπου θα πρέπει να μάθουν να συνεργάζονται για να επιβιώσουν αλλά και να μάθουν αντιμετωπίσουν δυσκολίες. Πέρα από την ιστορία ο αναγνώστης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει όσα έμαθε μέσω μίας σειράς κουίζ και παιχνιδιών που εμπεριέχονται στο τεύχος.

Ο Όμιλος UNESCO Σερρών ζήτησε το δικαίωμα της μετάφρασης στα Ελληνικά από τον Παγκόσμιο Οργανισμό, για να διατεθεί στην Ελληνική κοινωνία. Πιστεύοντας ότι το ποδόσφαιρο στον τόπο μας εκπροσωπείτε από μια ιστορική ομάδα όπως ο Πανσερραϊκός και του αφιέρωσε το κόμικ, για να διατεθεί στους νέους της κοινωνίας μας.

Για να δείτε όλες τις σελίδες του comic πατήστε ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.