Γιατί η επιχειρηματικότητα στην περιφέρεια είναι διαφορετική και τι πρέπει να προσέξεις

137
- Διαφήμιση -

Καθημερινά στις μέρες μας γράφονται άρθρα για την επιχειρηματικότητα και πώς φτάνεις στην επιτυχία ακολουθώντας διάφορες μεθόδους. Οι περισσότεροι συγγραφείς όμως ξεχνούν ότι η επιχειρηματικότητα στην περιφέρεια είναι εντελώς διαφορετική από αυτή στις μεγάλες πόλεις.

Για να ξεκινήσει κάποιος μια επιχείρηση στην περιφέρεια πρέπει να είναι συνειδητοποιημένος, να ξέρει που βρίσκεται και να μπορεί να αντιμετωπίσει αυτή τη σφιχτή και σκληρή αγορά. Γιατί αυτή η αγορά είναι κλειστή και είναι πολύ δύσκολο να γίνεις μέλος της. Υπάρχουν πράγματα τα οποία στο μυαλό του υποψήφιου επιχειρηματία μπορεί να είναι δουλεμένα, αλλά η πραγματικότητα τις περισσότερες φορές είναι διαφορετική και αυτό γίνεται συνήθως γιατί κανείς δεν λογαριάζει ότι στις μικρές πόλεις η προσωπικότητα του καθενός παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

- Διαφήμιση -

Το περιβάλλον είναι μικρό και αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις που δημιουργούνται μεταξύ των ανθρώπων επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τον κοινωνικό και τον επαγγελματικό τους περίγυρο. Οι φιλίες που έχουν αναπτυχθεί ή ακόμα και τα αισθήματα που νιώθουν οι άνθρωποι καθορίζουν την αγορά. Θα ακούσεις πολλές φορές τη φράση «έχω συνηθίσει να ψωνίζω από εδώ, ή εδώ πηγαίνω τόσα χρόνια, γιατί να πάω αλλού»; Μπορεί να έχεις κοπιάσει, μπορεί να έχεις μοχθήσει και να έχεις δώσει όλο σου…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.