Ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΑΕΣ ο Σταύρος Ιωσηφίδης – Δηλώσεις (βίντεο)

277
Σταύρος Ιωσηφίδης
- Διαφήμιση -

Συνταγή που είναι επιτυχημένη δεν την αλλάζεις λέει ο πάνσοφος λαός μας… Έτσι και στην περίπτωση της συνεργασίας του προπονητή Σταύρου Ιωσηφίδη με την ΑΕΣ.

Τα καλά δείγματα της σεζόν που πέρασε και οι κοινοί στόχοι έφεραν την συνέχιση της συνεργασίας, καθώς από κοινού Διοίκηση και προπονητής συμφώνησαν και για τη νέα χρονιά. 

- Διαφήμιση -

Σε δηλώσεις του στο serrespost.gr, ο προπονητής Σταύρος Ιωσηφίδης εκφράζει την ικανοποίησή του για την ανανέωση της συνεργασίας και τονίζει πως στόχος παραμένει η ανάδειξη ταλέντων τα οποία θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια εντός και εκτός νομού.

Σταύρος Ιωσηφίδης – Βιογραφικό
Γεννήθηκε στις Σέρρες το 1982.
Είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ( Σ.Ε.Π.Κ.) και κάτοχος διπλώματος προπονητή καλαθοσφαίρισης Γ’ κατηγορίας.

Την περίοδο 2017-2018 διετέλεσε προπονητής της παιδικής ομάδας του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ ΚΡΙ-ΚΡΙ και βοηθός προπονητή στην εφηβική και ανδρική ομάδα δίπλα στον Φώτη Κοκολιό.

Την περίοδο 2018-2019 ήταν προπονητής της εφηβικής ομάδας και βοηθός προπονητή στο παιδικό τμήμα στο πλάι του Κώστα Μάρκου και στο ανδρικό δίπλα στον Φώτη Κοκολιό. Τόσο η παιδική όσο και η εφηβική ομάδα συμμετείχε στο final 4 της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. ενώ η ανδρική ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία καθώς και το Κύπελλο «Τάσος Χαραλαμπίδης» της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.

Την περίοδο 2019-2020 ανέλαβε προπονητής της ανδρικής και εφηβικής ομάδας της ΑΕΣ στο πρωτάθλημα της ΕΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. και βοηθός του Ραδή Θεοδωρίδη στον ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΚΡΙ-ΚΡΙ ο οποίος προβιβάστηκε στην Β’ εθνική κατηγορία.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.